1. InsideGamer ondergaat wijzigingen

InsideGamer ondergaat wijzigingen

Zoals iedereen kan zien, heeft InsideGamer per 15 april een kleine gedaanteverwisseling ondergaan. Het betreft vooral visuele aanpassingen, en dan met name de aanpassing van de achterliggende pagina’s (productpagina’s, screenshotviewer, etc). De site is vanaf nu het best te bekijken in een resolutie van 1024x768 (of hoger).

Naast deze visuele aanpassing is dit tevens het startschot van een reeks aanpassingen in de functionaliteiten. Verwacht de komende weken vooral meer functies die de community moeten vergroten, en een grote verbetering in de toegankelijkheid van onze database. We zullen te zijner tijd aankondigingen plaatsen van de nieuw toegevoegde functionaliteiten, mits deze de moeite van het vermelden waard zijn.

Aangepast scoresysteem

Eén noemenswaardige aanpassing is er eentje die vrijwel onvermijdelijk was: het scoresysteem. We kregen ongelooflijk veel e-mails (en reacties op de site zelf natuurlijk) die dit systeem bekritiseerden en aangezien we de site voor de bezoekers maken en niet voor onszelf, is besloten dit aan te passen. Het geven van cijfers achter de komma doen we nog steeds niet, maar we zullen nu spellen beoordelen met hele en halve cijfers, en plusjes en minnetjes. Voorbeeld: 7, 7+, 7 ½, 8-, 8 etc.

De deelcijfers zijn verder verdwenen. Ook nieuw is voor ons de mogelijkheid om meerdere cijfers aan een recensie te ‘hangen’. Verwacht dus op korte termijn de eerste dubbel (of triple) recensies. Hoe meer meningen, hoe beter. Misschien is het allemaal niet origineel, maar we denken dat het de beste oplossing is.

De meest noemenswaardige andere aanpassingen:

Artikelenoverzicht linkerkant pagina, waardoor artikelen niet zo snel meer van de site verdwijnen;

Overzicht laatste forumtopics op de frontpage;

Zoeken naar specifieke forumtopics over een spel via de productpagina;

Sortering van de headlines op de frontpage is gewijzigd. Het tabblad ‘Actueel’ geeft nu alle toegevoegde zaken weer en er is te sorteren op ‘Media’ en ‘Artikelen’. Onder ‘Media’ vallen screenshots en filmpjes;

De screenshotviewer is op de schop gegaan;

Filmpjes hebben een tussenpagina inclusief beschrijving gekregen;

Lettertype is vergroot.

Houd InsideGamer de komende week in de gaten voor meer technische aanpassingen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • yes, IG doet t weer :)

 • Uhm… doe is ff snel de vorige weer :P

  dit is nogal onoverzichtelijk…. kvon t vorige fijner.

  maar t is wel mooi hoor ^^

 • ja heel mooi gedaan :D

 • Chique werk! Goe gedaan zenne! Doe zo voort!

 • Het is denk ik wennen. Iedereen vond de vorige in het begin ook onoverzichtelijk, maar dat is ook gaan wennen. Voor opmerkingen, mail me aub, zodat we het misschien kunnen aanpassen of meenemen.  jelle.vanes@insidegamer.nl

 • Pagina ziet er beter uit complimenten.

 • Wouter gaat maar eens eten ;)

 • Avatar naast de reacties op de frontpage vind ik een beetje overbodig, beetje lomp. Verder vind ik de site er beter uit zien.

 • Eindelijk weer online. Het ziet er erg mooi uit vind ik, uitstekend werk. Ben nog niet op het forum geweest, maar tot nu toe vind ik deze versie beter dan de vorige. Ook erg goed dat het scoresysteem is aangepast.

 • I'm in \"Fuggin\" pressed!

 • lol IG V2.1? of is het al een latere versie? :p

 • Jep v2.1, we gaan de komende tijd werken richting v3, de rede voor deze aanpak is dat we dit aan de hand van feedback van de users willen doen, om zo een versie neer te zetten waar iedereen zich in kan vinden!

 • @Jormungand, zou zou je het inderdaad kunnen zien. Het is een update.

 • Ik vind het ook erg geslaagd… goed werk gasten :D

 • Het ziet er lekker uit! Ook leuk dat ik m'n avatar op de frontpage nu te zien krijg :P

 • Netjes!

 • Avatars vind ik trouwens wel beter. Ik herken de meeste members aan hun Avatar en zo vallen hun reacties beter op waardoor ik ze ga lezen en eventueel op ga reageren als dat nodig is.  Iig vind ik de site even wennen, maar het is zeker een erg mooie site en geeft weer een lekkere frisse look voor members.  Trouwens kunnen jullie het nieuws niet scheiden van media ? vind het nogal irritant lezen. • Is heel erg wennnen, maar ik vind het nu (na een paar minuten) al een verbetering! Die halve cijfers bij recensies spreken me btw ook erg aan.

 • Avatars vind ik trouwens wel beter. Ik herken de meeste members aan hun Avatar en zo vallen hun reacties beter op waardoor ik ze ga lezen en eventueel op ga reageren als dat nodig is.  Iig vind ik de site even wennen, maar het is zeker een erg mooie site en geeft weer een lekkere frisse look voor members.  Trouwens kunnen jullie het nieuws niet scheiden van media ? vind het nogal irritant lezen.We hebben het nieuws en de media juist door elkaar gedaan zodat je meteen kan zien of er nog nieuwe screenshots of filmpjes zijn. • Mooie nieuwe layout!!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren