1. Kronieken van een huilende rechter

Kronieken van een huilende rechter

Over smaak valt niet te twisten. Nou ja, dan zijn The Judge en ik het tenminste over één ding eens... Althans dat dacht ik! Met dezelfde adem waarmee hij dit zegt meld hij ook dat dit niet is hoe hij er over denkt. Damn, dat ik dit nog een keer tegen iemand mag zeggen: You need a life, son!

Elke maand komt het weer voorbij: de Recensie van de Maand verkiezing. Het is leuk om members die hun best doen om leuke content op de site te plaatsen even in het zonnetje te zetten. Er zijn binnen de IG community best veel mensen die tijd steken in dergelijke dingen. Vaak is dit omdat ze het leuk vinden, zo hun ei op het web kwijt kunnen of graag anderen informeren.

Voor mij persoonlijk zijn het de weblogs waar ik eerlijkheidshalve te weinig tijd meer voor uittrek. Lekker mijn mening onder woorden brengen is soms heel opluchtend. Dan krijg je weer leuke feedback van beide normale members en trolls (die ik graag voed). Dit is voor mij de beloning; het community gevoel. Helaas werkt het niet voor iedereen zo.

We hebben een jankert in ons midden, die het niet kan hebben dat zijn werk niet gezien word als de MacBeth van recensies. The Judge, zoals deze wannabe journalist heet, vond het nodig om een uitgebreide verklaring af te leggen waarom iedereen hem een hak zet en niemand de juiste definities gebruikt van woorden. Echt waar huilmeister, vind je jezelf zo belangrijk dat je denkt dat we zonder deze lap waardeloze tekst slapeloze nachten zouden hebben?

The Judge claimt geen kritiek te hebben op anderen. Nee, hij zou niet durven want de members waar hij het over heeft staan in zijn vriendenlijst; dat is toch alle bewijs die je nog hebt? Vervolgens zeggen dat de invalshoek van TheThief09 niks toevoegd is dus ook absoluut geen kritiek. En dat Leon_'s recensie een aantal spellingsfouten zitten dat mag natuurlijk ook niet onder kritiek vallen. Want het is dat of je bent een hypocriet.

Tevens kaart onze tranenboer deze nog aan: "Een aantal members zijn vaker genomineerd *snik* Dit moet wel vriendjespolitiek zijn want anders had ik er ook bij moeten zitten" Ok, dat was een vrije interpretatie, maar de strekking klopt. Het is dus niet in je opgekomen dat sommige mensen gewoon goed zijn in dergelijk content produceren. Ik snap wel waarom, hoor, want alles in die blog schreeuwt dat de wereld om jou draait. Verrassing voor je dat doet het niet.

Nog een paar punten voor je:

1. Je krijg geen geldprijs voor de award

2. Als je het op je CV zet helpt dat niet

3. Als je jezelf zielig vind hoeven anderen het daar nog niet mee eens te zijn

Deze is voor jou:

Plaats die maar in je profiel en nu ophouden met zeiken!

Dit artikel delen

Over de auteur