1. DJ Hero 2

DJ Hero 2

Tja, sorry mensen dat ik jullie tijd hiermee verdoe, maar ik wil toch even mijn ei kwijt...

Vandaag is namelijk een grote dag: DJ Hero 2 is uitgekomen! En aangezien deel één een geweldig spel was, had ik deel twee al gereserveerd. In de hoop 'm vandaag op te kunnen halen, en de hele vakantie DJ 2 te gaan spelen.

Maargoed, wat blijkt? Activision brengt alleen het spel mét draaitafel uit! Of tenminste, het spel zonder draaitafel, komt pas dinsdag uit (tenminste, volgens online gameshops).

Beste Activision,

Waarom, waaarom brengen jullie het totaalpakket (duidelijk gericht op nieuwe gamers) eerder uit dan alleen het spel? Horen jullie de early adaptors niet te aanbidden? Door ons is het mogelijk om uberhaupt deel 2 te kunnen maken. Zo'n schijfje produceren is toch niet zo moeilijk? Volgens mij niet, want in Amerika is het spel al uit sinds 18 oktober, en daar is het schijfje wel gewoon los te krijgen. Maargoed, dat is weer een andere regio en dat werkt hier niet.

En dan nog het volgende punt: een Wii game kost altijd 49,95 euro. In tegenstelling tot 360-games die 59,95 kosten. Waarom kost DJ Hero 2 bij de FRS en Wehkamp voor de Wii dan ook 59,95? Ik hoop toch niet dat dat de adviesprijs is.

Met vriendelijke groet,

RW1

Dit artikel delen

Over de auteur

rw1