1. Human Head Studios blaast Prey nieuw leven in

Human Head Studios blaast Prey nieuw leven in

George Broussard, president van 3D Realms, heeft op de forums van 3D Realms aangegeven dat Human Head Studios verder gaat met het ontwikkelen van het actiespel 'Prey'. Human Head Studios is onder andere verantwoordelijk voor Dead Man's Hand. De ontwikkeling van Prey was zeven jaar geleden plotseling gestopt omdat de techniek niet stabiel genoeg was.

Prey was cancelled because it never came together...The tech was never really stable or finished.

George Broussard liet echter geen details los rond dit actiespel. Het spel zal pas worden verscheept als het klaar is, aldus Broussard.

Daarnaast is er iets vreemds gebeurd op de website van Prey, die nu nog in ontwikkeling is. Op het eerste gezicht lijkt het een normale website met enkele advertenties. Na een paar seconden verschijnt er echter een ring van vuur met in het midden een zwart gat. In dit zwarte gat staan de woorden 'Earth's savior doesn't want the job'. Daarna komt er heel even een jong meisje in beeld met gloeiende ogen of een plaatje van een vogel. Deze website kun je hier bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Prey…?

  • Dit site is lagge :P

  • @Mango: Prey was een titel die nog aangekondigd werd voor Quake 1 (volgens mij echt vlak na Duke3D). Ze hadden een 3D-engine geschreven die echt alles weg zou vagen qua graphics. Game werdt uitgesteld, ondertussen voorbijgestreefd door andere titels, tijdje later hopeloos verouderd, en uiteindelijk gecancelled. Beetje een Duke Nukem Forever verhaal, maar blijven ze volhouden dat die nog springlevend is. :S    Niet boeiend in ieder geval…

  • De techniek was destijds iig veelbelovend, maar is nu (net als voxels) achterhaald. (enige game: evolva) Jammer eigenlijk dat de industrie op die manier vrij 'gestandaardiseerd' word, maar goed.    Moet schijnbaar nu dus gaan draaien op de DOOM3 engine. Net als DNF op de UT warfare zou draaien :P.    Eerst zien, dan geloven dus.


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren