1. Week 16

Week 16

Vanaf deze week beginnen we met een nieuwe rubriek, waarin we elke week de belangrijkste nieuwsberichten op een stapel gooien. Dit doen we vanwege twee redenen. Ten eerste fungeert de rubriek voor een duidelijk overzicht voor de bezoekers die de site niet dagelijks bezoeken. Ten tweede is het soms gewoon leuk om even terug te blikken op wat er is gebeurd. Laat even horen wat je er van vond en wat je hebt gemist, zodat we volgende week indien nodig verbeteringen kunnen door voeren.

Deze week kijken we terug op het nieuws dat verscheen tussen zaterdag 16 april en vrijdag 22 april. We beginnen met de eerste scans van Prince of Persia, die in een Spaans blad verschenen. Veel is er nog niet over het spel bekend, behalve dat het zich in Babylon afspeelt. Op de E3 is het spel waarschijnlijk speelbaar en verschijnt er een hoop nieuwe informatie.

Raven Software had blijkbaar geen trek om te wachten op de E3 en besloot de eerste informatie van Quake 4 naar buiten te brengen. Het spel gaat verder waar het derde deel ophield. Voor meer informatie over het achtergrondverhaal verwijs ik je graag naar het eerder genoemde nieuwsbericht. Verwacht in elk geval heel veel knalwerk.

Ander belangrijk nieuws in deze week was de lancering van het ‘nieuwe’ InsideGamer. Naast de visuele aanpassingen valt vooral het nieuwe scoresysteem, de duidelijkere plaats voor de memberrecensies en de toevoeging om met meerdere recensenten een spel te beoordelen. Aankomende maanden worden er om de zoveel tijd nog meer veranderingen doorgevoerd.

Na het succes op de PC, komt De Sims 2 nu ook naar de spelcomputers en de handhelds. Het spel heeft net als zijn PC-broertje, en in tegenstelling tot de eerdere Sims-titels die op de spelcomputers verschenen, een vrije speelstijl. De PlayStation 2-versie bevat wat Eye Toy-extra’s en de Xbox-versie valt op een HD-tv te spelen. Wat de speciale toevoeging op de GameCube is, is nog niet bekend.

Geruchten waren er deze week ook genoeg. Zo was er het eeuwige getouwtrek rondom de Nintendo Revolution. De ene keer horen we dat hij zeker op de E3 aanwezig is, terwijl die beweringen het volgende moment al in twijfel worden getrokken. Concurrent Microsoft is daarentegen een stuk duidelijker. De volgende Xbox wordt op 12 mei op MTV gepresenteerd (in Nederland op de 13e). Tot die tijd worden we doodgegooid met mogelijke nieuwe beelden van de spelcomputer. Of die dingen echt zijn moeten we maar even afwachten. Wat ook nog even afwachten is, is een officiële bevestiging van Ninja Gaiden: Black. Volgens de geruchten is het spel in ontwikkeling, maar zolang Tecmo niks vrij laat, kunnen we enkel onze vingers kruizen.

Onimusha - Dawn of Dreams is in elk geval wel in ontwikkeling. In dit vierde Onimusha-deel zullen er weer heel wat demonen moeten worden afgeslacht. Nieuw in dit deel is dat de camera handmatig kan worden bediend, waardoor de actie beter is te volgen.

Tot zover de belangrijkste nieuwsberichten van deze week. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en hoor nogmaals graag je mening over deze nieuwe rubriek op InsideGamer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wel leuk gedaan, maar het is natuurlijk altijd de mening van de scrijver wat de belangrijkste nieuwsberichten waren. Zo vond ik de nieuwe info en screens over zelda ook erg interressant. Wel leuke stukje maar het blijft moeilijk om 1 week samen te vatten, had van mij wel iets langer gemogen. :P

 • Leuk bedacht. De belangrijke dingen zijn vermeld en het ziet er netjes uit! Goed werk.

 • Voor mij heeft deze rubriek niet veel waarde want ik chek meestal wel dagelijks de laatste gamenieuwtjes.  Maar als je een weekje weg bent geweest ofzo is dit wel handig natuurlijk.

 • Ben ik de enige die het ziet of lijkt dat logo een klein beetje (mjah of ik heb echt te veel gezopen) op het logo van ubisoft, alleen dan met meeeeeeer rondjes??

 • Leuk zo!

  Nog ff snel de belangrijke nieuwtjes doorlezen.

 • Leuk gedaan ;-)  Alleen heeft geen betrekking op mij want ik check minstens 3 keer per dag de site !  Oja het zou ook wel leuk zijn als je op plaatje boven klikt bijv:

  De Sims 2 Verlegt Grenzen

  dat je naar de info toe gaat wat betrekking heeft op dat plaatje/tekst..

 • Leuk gedaan

 • Cool :)

  best interessant, met de hoogtepunten

 • Idd leuk om ff te bekijken.

 • handig zo'n overzicht.

 • Zo wordt de site telkens een stukje beter!

 • Leuk bedacht en goed gemaakt.

  Ik heb alleen een vraag (tip): misschien is het ook een goed idee om het dan ook te mailen op een dag net als een nieuws brief.  ps. De site wordt alleen maar beter keep the good work


 • Ziet er mooi uit insidegamers!

 • Is wel handig zo'n wrap up… Is niet dagelijks hier te vinden ben, kan je als nog het nieuws bekijken als je iets gemist hebt.

  Tja, een weekelijkse nieuwsbrief is ook aardig.. In ieder geval keep up the good work. Vernieuwing is voor uit gang:).

 • ind erg rlex

 • Geinig idee.

 • De PlayStation 2-versie bevat wat Eye Toy-extra’s en de Xbox-versie valt op een HD-tv te spelen. Wat de speciale toevoeging op de GameCube is, is nog niet bekend.  Mario als sim ;).  Nee, ik hoop wel iets leuks (en nuttigs) voor de Cube bezitters die de Sims 2 gaan halen!Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren