1. Over geweld gesproken!

Over geweld gesproken!

Op het moment van schrijven zit ik lekker achter mijn computertje. Het was hier tenminste een verschrikkelijk druilerige dag en ik ben er dan ook niet uit geweest. Morgen begint namelijk weer een van de belangrijkste, nou ja belangrijk...:-), weken van het jaar: de eerste proefwerkweek. Morgen staat economie op de agenda en dat betekende voor mij maar één ding: leren, leren, oefenen, leren, oefenen en nog tienduizend miljoen keer leren. Denk je te kunnen ontspannen als je naar InsideGamer gaat, maar wat ik daar dan aantref, overtreft alle verwachtingen,

wat een verschrikkelijke frontpage! Black Ops hier, Black Ops daar, Black Ops we draaien nog een rondje maar, het is om niet goed van te worden. IG dacht natuurlijk lekker de frontpage op te kunnen vallen met die nieuwe actie, wat was het ook al weer... Challenge nog-wattes? Dat doet er ook niet toe, jullie weten waar ik het over heb. Met de Fable III-recensies viel het nog wel mee. Er werden er vast meer dan normaal gepost, maar niet abnormaal. En Black Ops is al zo'n game die vooraf al een stortvloed aan goede- en slechte dingen over zich heen kreeg, zonder zich überhaupt te kunnen verweren. Het enige waar wij ons als gamers aan vast konden grijpen, waren de trailers. En ja, je zou als gameontwikkelaar wel héél dom zijn om de trailer niet goed te maken. Ik was alleen niet in zo'n hype-bui. En Call of Duty kan me toch al gestolen worden, of het nou de sterren van de hemel speelt of bagger is.

Waar het om draait, is dat 'schijnbaar' er wel een heleboel anderen zijn die er wel om geven. Aangezien iedereen in een opwelling de game heeft gekocht en daarna zooooo blij is met de game (zie ook vooral even het aantal exemplaren op Marktplaats!), is het natuurlijk zonneklaar dat een recensie meer of nog meer te verwachten viel. IG, ik smeek u, in naam des vaders, des zoons en heilige geestes, bouw iets van een recensie-scanner, zodat slechte recensies nooit gepost zullen worden. Ik zie door de bomen het bos niet meer en de recensie waar ik op wil reageren, kan ik niet meer terugvinden door het geweld aan recensies op de FP.

Frustratie te over dus, niet in de laatste plaats door economie morgen!

En van mij, iedereen die de afgelopen tijd een slechte recensie heeft geschreven, krijg de klere! :-)

Dit artikel delen

Over de auteur