1. Bewegende beelden van Madden NFL next-gen

Bewegende beelden van Madden NFL next-gen

Zojuist heeft Electronic Arts op de Amerikaanse televisie tijdens het sportevenement 'NFL Draft' bewegende beelden van Madden NFL voor de volgende generatie spelcomputers laten zien. Met deze commercial van slechts enkele seconden wil EA Sports laten zien hoe de volgende generatie spellen er uit zal komen te zien. Duidelijk is dat de volgende generatie spelcomputers dergelijke beelden zullen kunnen tonen.

De oplettende kijker ziet in het filmpje een menu met een groene A-knop die erg op de A-knop van Microsoft's Xbox lijkt.

Het televisiespotje kun je hier bekijken. Nog onduidelijk is voor welke systemen Madden NFL next-gen zal verschijnen.

Volgens Electronic Arts zal de volgende generatie de 'sterkste' generatie worden die we tot nu toe hebben meegemaakt. Zo zal Madden NFL next-gen bijvoorbeeld fotorealistisch ogen en ook echt de sfeer van het American Football uitademen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Het zijn dus geen echte ingame beelden maar de \"artist's interpretation\" van hoe het er mogelijk uit zal zien.

  Ik ben benieuwd of het er echt zo uit gaat zien.

 • ziet er ******* goed uit.

  Het is wel CGI maarja.

 • Zal natuurlijk voor Xbox360 en ps3 zijn..  Is logisch.

 • nou nou bijzonder hoor ziet er gewoon even goed uit als de normale filmpjes jammer dat we geen ingame footage kunnen zien want dat zou veel interessanter zijn

 • Coooooool :P

 • Hoe komen jullie erbij dat dit CGI is? Lijkt allemaal in-game te zijn.

 • Ik denk ook dat ze ingame zijn…

 • Zal wel voor ps3 en x-box 360 zijn??? Neem aan dat de Revolution dit ook wel kan draaien hoor en EA kennende zal het wel op alle 3 uitkomen

 • Ziet er vet uit, maar denk niet dat het ingame is

 • Volgens Electronic Arts zal de volgende generatie de 'sterkste' generatie worden die we tot nu toe hebben meegemaakt.

  Zozo, er lopen bij EA echt een stel grote filosofen rond :P

 • Als dit ingame is, damn!

 • kzie ze al staan  'dez egeneratie is zwakker dan de vorige 2 generaties.'  tziet er lekker uit.


 • Een groene A knop nou dat zegt niet veel de ngc heeft ook een groene a knop en we weten toch niet welke kleur de knoppen worden waarschijnlijk groen vanwege de backwarts dinges.

  Maar op de n64 was de a knop blauw en de b knop groen bij de ngc is de a knop groen en de b knop rood.

  En dit is nog maar aan het begin van de console je weet hoefeel ze uit een console weten te trekken naa 5 jaar.

  Zie de ps2 vergeleken met 5 jaar geleden komen er nu pracht spellen uit.

  Grafisch 2 keer zo goed.

  Jammer het ziet er verdomd goed uit maar het blijft nog een game.

  Foto realistisch is het nog niet maar we zitten er bijna en ik meen ook echt bijna.

  Als de 3 consoles 5 jaar uit zijn dan zal deze game een lachertje zijn vergeleken met wat ze dan kunnen.

  Geloof me wat ik zeg is waar het is ook gebeurt met deze generatie consoles sinds hun release en nu hun eerste spellen zijn grafisch een lachertje met de spellen die nu uitkomen.


 • Ziet er erg vet uit.  Duidelijk een verbetering met wat we nu hebben.

  ( en het is al zo mooi ).

  Dit beloofd wat voor de toekomst.
 • @ Gamer 24-7  Dat ben ik niet met je eens dat spellen er nu 2x zo mooi uitzien als 5 jaar geleden. ( ik denk dat je daarme doeld op de 1 ste generatie spellen die voor een systeem uitkomen ? )  ( neem als voorbeeld Dead or Alive 3 ( X-Box ) , Soul Calibur 1 op de Dreamcast en Gran Turismo 3 op de Ps2 ).  Soul Calibur 1 op de Dreamcast kan nu nog steeds met de beste mee op beat'em up gebied.  Maar terug komend op het onderwerp waar het over gaat.  Van mij mag het al november / december zijn als de nieuwe X-Box gaat uitkomen.
 • Ach ach ach , zit soort beelden kan ik me nog goed herinneren op de demo's van SONY's PS2.  Allemaal demo's, het uiteindelijke spel ziet er net ff beter uit als de huidige, meer niet.

 • ik durf er al mijn geld op te wedden dat dat filmpie van de XBOX 360 is. Dat is de verst ontwikkelde console van allemaal en al klaar voorgoed gebruik. Xbox 360 gaat de game wereld voor eens en voor altijd veranderen. En van de Revo van nintendo ben ik compleet niet te spreken. Nintendo's trucendoos is op en mischien wordt dit het einde van nintendo ?.

  In iedergeval dit filmpie is duidelijk XBOX 360

  (die groene a-toets is van XBOX dus het is nu al 100% dat dit XBOX 360 is). Sorry playstation fans maar XBOX 360 is het begin van het einde van de pleestation

 • Alleen omdat hij eerder uitkomt?…….right :S

 • ik wil nie zeuren maar ik heb zelf een playstation 1 en playstation 2.

  Alleen dat gaat strax gewoon zo weggeblazen worden dt k gewoon een XBOX 360 ga aanschaffen. de hardware van playstation vind ik maar matig, software is wel goed alleen herhaald veel te veel. Dat herhalen weerhoud mij ervan een PS3 te kope. Ik ben gewoon bang dat dat ding gewoon een mooiere PS2 gaat worden en niet een soort revolutie in de gamewereld. Terwijl microsoft met een apparaat op de proppen komt met alles erin. Kwa hardware, software en randapparatuur.  Ik hoop dat jullie mij nu niet meer zien als Pro Xbox fan maar gewoon als een trouwe Playstationer die overstapt naar de toekomstige marktleider Microsoft.  (wat het filmpie betreft. je kan wel zeggen at het filmpie beetje tegenvald maar je kan geen mooiere spellen maken dan dat de techniek nu is. Heel veel mensen verwachten nu super mooie spellen maar dat kan gewoon niet. Dat moet zich ontwikkelen in de tijd. Let gewoon maar een beetje op de PC graphics dan kan de XB 360 t ook aan.) • jammer dat het geen in-game beelden zijn, een filmpje als dit ziet er eigenlijk precies zijn uit als de filmpjes die ze altijd in final fantasy hadden

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren