1. Sony kondigt football game Road to Sunday aan

Sony kondigt football game Road to Sunday aan

Sony Amerika heeft bekend gemaakt bezig te zijn met een nieuwe football franchise genaamd: Road to Sunday. Het spel beloofd een samensmelting te worden van zowel actie op het veld, als actie dat zich naast het veld afspeelt.

Road to Sunday vertelt het verhaal van sport magnaat Blake Doogan, welk na de mysterieuze dood van zijn vader een professioneel football team erft. Echter lijkt vaderlief zich voor zijn dood bezig te hebben gehouden met enkele duistere praktijken, waardoor je niet alleen een football team erft, maar daarbij ook een hoop schulden.

Het is aan de speler zijnde om deze schulden op tijd terug te betalen, door als football-team het kampioenschap te winnen. Gedurende een wedstrijd zal je in staat zijn om verschillende taken op je te kunnen nemen. Naast het winnen van een wedstrijd zullen er ook enkele individuele opdrachten moeten worden vervuld. Indien er geen wedstrijd wordt gespeeld is er nog altijd de mogelijkheid om te gaan gokken, en zo te hopen dat je schulden enzigzins worden verlicht.

Road to Sunday staat gepland voor het vierde kwartaal dit jaar. Over een eventuele Europese lancering is niets bekend gemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Iets bekend over een PSP Release?

  • lijkt me eigenlijk niet zoveel aan.. :)

  • dacht ik al..American Football

  • De sony sport spellen zijn altijd van een hoogstaand niveau ;)..kuch kuch this is football kuch kuch…

  • dik gefaket dat verhaal van Any given Sunday (wat een goeie film is) maar ik koop wel NFL Next Gen als ik een football spel wil effe wachte maar maakt niet uit

  • niks voor mij denk ik

  • wat een geweldige naam voor een voetbal game uhem

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren