1. Overzichtje Become a Legend

Overzichtje Become a Legend

Ja daar ben ik weer met een log over mijn Become a Legend.

Ik heb besloten te stoppen met de oude Become a Legend omdat me stats laag waren en ik maar niet tot scoren kwam. Ik ben overnieuw begonnen met dezelfde instellingen, maar toch heb ik veel betere stats en betere prestaties neergezet.

Ik begon bij Willem II, waar ik direct in de basis stond. Het begin was wat stroef, maar na de winterstop is de machine gaan draaien. Ik scoorde in m'n eerste jaar al 15 goals en werd topscorer van de Eredivisie. Uiteindelijk zijn we derde geworden, wat goed was voor een plaats in de Champions League.

]

Het tweede jaar was een stuk beter. We plaatsten ons na een tweestrijd tegen Olympiakos, waarbij ik in mijn Champions League debuut twee keer het net wist te vinden. We hebben uiteindelijk de groepsfase niet overleefd, maar dat was geen verrassing met Arsenal, Sevilla en Celtic. We werden wel derde, dus een Europa League avontuur staat voor de deur. We stranden in de eerste wedstrijd, nadat we waren uitgeschakeld door Manchester City. In de competitie ging het beter. Waar we vorig jaar veel punten lieten liggen, wonnen we dit keer meer wedstrijden en waren we een echte titelkandidaat. Aan het eind van de rit kwamen we gelukkig als winnaars uit de bus. Ik was kampioen geworden met Willem II en weer was ik topscorer en ditmaal ook speler van het jaar in de Eredivisie. Ook mocht ik al twee keer invallen voor Oranje, maar ik wist niet te scoren.

Dit artikel delen

Over de auteur