1. American McGee komt met Bad Day L.A.

American McGee komt met Bad Day L.A.

Spelmaker American McGee (bekend van onder meer Alice en Oz) komt begin volgend jaar met een nieuw spel: Bad Day L.A. Hierin neemt McGee Amerika op de schop en zal het spel een satirische lading mee krijgen. McGee weet vrijwel zeker dat het spel zal aanslaan; een vervolg op Bad Day L.A. is namelijk al in de maak.

Bad Day L.A. is een derde persoons actiespel, waarin je de rol aanneemt van een dakloze (Anthony Williams) die de stad Los Angeles moet zien te redden van de ondergang. De Amerikaanse stad wordt namelijk geteisterd door zombies, terroristen, natuurrampen en nog meer onprettige gebeurtenissen. De hoofdpersoon Anthony Williams is volgens McGee één van de onwaarschijnlijkste superhelden die je ooit zult tegen komen in een spel.

Het spel zal 10 levels bevatten met daarin omgevingen als Beverly Hills, Venice Beach en Hollywood Boulevard. Verwacht ook veel elementen uit klassieke rampen- en cultfilms. McGee wil hiermee de, volgens hem, belachelijke en overdreven angstige maatschappij van de Amerikanen neerzetten.

Bad Day L.A. is voorlopig alleen voor de PC en Xbox aangekondigd en zal in het eerste kwartaal van 2006 uitkomen. Meer afbeeldingen van het spel kun je overigens bekijken in onze screenshotgallerij.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • whaahaa ziet er vet uit:D download spel:)

  • bijzonder mooie stijl :)

  • *you've got to be kidding me* … ziet er vet lomp en fake uit tbh.. not worth my downloading time..

  • 10 Levels…8-)

  • Shell shading is zooooo 2004 :D

  • Deze cartoonstijl staat me wel aan, hoop alleen dat het niet zo lomp speelt als Futurama.



    En PS2 lord… noem eens een game uit 2004 die gebruik maakt van cell shading? ;-) In 2002 had je nog Jet Set Radio Future, Wacky Racers, Fur Fighters (PS2) en in 2003 het schietspel XIII en het genoemde Futurama. Maar 2004?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren