1. Het einde van GameJunkies, maar ook een nieuwe start!

Het einde van GameJunkies, maar ook een nieuwe start!

Best vreemd eigenlijk als ik eraan denk. Maar een paar maanden geleden zat het idee van Firstgame nog niet in mijn hoofd maar was ik continue bezig met GameJunkies. GameJunkies is iets wat ik samen met een andere stagiaire heb bedacht en heb opgestart met de hulp van 055tv. We hebben in totaal negen afleveringen gefilmd en gemonteerd, iets wat erg leuk was om te doen. Ik had nog erg veel plannen en ideeën voor het programma, helaas werden nieuwe opnames uitgesteld en er werd slecht gecommuniceerd naar mij toe. Dat is de reden geweest waarom ik besloot om definitief te stoppen met GameJunkies, iets waar ik erg lang over heb na moeten denken. Toen begon er iets in mijn hoofd te borrelen, iets waar ik nog nooit eerder aan had gedacht! Ik kreeg de ingeving om iets voor mezelf te beginnen, een nieuwe start maar met dezelfde passie voor games.

Maar ik durfde er nog niet mee te beginnen, ik wist namelijk niet of ik de moed wel had om in mijn eentje voor een camera te staan en alles in mijn ééntje te regelen. Toen begon het nieuwe schooljaar van mijn opleiding en ik werd in een nieuwe klas ingedeeld. Daar ontmoette ik Vera, iemand die al enige tijd een eigen website (www.veracamilla.nl) heeft op het gebied van Make-up en mode. Toen ik zag hoe zij het allemaal regelde en met wat voor plezier ze dat deed was ik ook verkocht. Daarom wil ik Vera ook echt bedanken voor de hulp die ze me gegeven heeft. Nu ben ik een paar weken verder en ik typ mijn allereerste blog voor mijn eigen website! Binnenkort komt de allereerste videoblog online en dan kan het allemaal echt gaan beginnen!

Het zal in het begin best pittig worden, aangezien ik het moet doen met beperkte middelen maar dat weerhoudt me niet. De eerste paar maanden zal ik de videoblogs moeten maken met mijn webcam maar het staat in de planning om iets anders te regelen. Ik heb er zin en dat is de motivatie die ik nodig heb! Het heet Firstgame.nl en ik heb het sinds een week online staan. Ik ben erg benieuwd hoe het vanaf nu verder gaat aangezien ik alles zelf moet doen, maar het belangrijkste voor mezelf is dat ik er zelf plezier aan beleef.

Dit artikel delen

Over de auteur