1. Datel komt met verschillende PSP accessoires

Datel komt met verschillende PSP accessoires

Datel heeft verschillende accessoires aangekondigd voor de Sony PlayStation Portable. De bekendmaking van de Europese releasedatum van de PSP was voor Datel de reden om hun accesoires te onthullen. Wij hebben de accessoires van Datel uitgebreid op een rijtje gezet.

Get Connected!

Dit is een USB-kabel die beschikt over exclusieve MAX Media programma's voor zowel de PSP als de PC. Hiermee wordt het overzetten van media van PC naar PSP en andersom een stuk eenvoudiger. Ook is het mogelijk om bestandtypes te veranderen. MAX Media zal zijn mogelijkheden automatisch aanpassen naar het beschikbare geheugen op de Memory Stick. Datel wist te vertellen dat het niet lang meer zal duren voordat de eerste Memory Stick zullen verschijnen met een geheugen van maar liefst acht gigabyte.

Action Replay MAX

Met Action Replay MAX voor de PSP kun je echt alles uit je favoriete PSP-spellen halen. Action Replay MAX bied je de mogelijkheid om duizenden speciaal gemaakte PowerSaves op je PSP te zetten. Dit doe je natuurlijk met de bijgeleverde USB-kabel. Naast een bijgeleverde USB-kabel zit er ook een Memory Stick van 64mb bij. PowerSaves zijn saves die gemaakt zijn door echte experts, die de kunsten hebben om een spel andere dingen te laten doen dan waarvoor hij oorspronkelijk gemaakt is.

MAX Memory

Datel komt ook met twee Memory Sticks voor de PSP. Eentje van 64mb en ander met 128mb. Een Memory Stick van Datel verschilt niet veel dan een van Sony of SanDisk, het enige wat een Memory Stick van Datel onderscheid met een andere is de prijs.

MAX Power

Het is bekend dat de batterij van de PSP niet al te lang mee gaat. Hiervoor heeft Datel ook een oplossing, een reserve batterij. De MAX Power is een lithium batterij met dezelfde resultaten en dezelfde houdbaarheid van een officiële Sony batterij voor de PSP. Ook hier is het enige verschil de prijs, deze zal tweederde lager liggen dan de prijs van een officiële Sony batterij.

Battery Charger

Logischerwijs moet de PSP ook opgeladen worden. Datel heeft hiervoor een speciaal pakket, bestaand uit: een oplader, een adapter en een speciale adapter voor in de auto. Deze oplader is compitabel met de Sony batterij en de MAX Power batterij.

De prijzen en andere informatie over deze accessoires zullen snel volgen. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Datel pakt lekker uit en een beetje concurrentie is weer mooi voor ons =]

 • ja idd

 • Vindet niet bepaald vette accesoires, maargoed… wat je zegt. Hoe meer concurrentie hoe beter!

 • Als de kwaliteit een beetje goed is, en ze nog lager zitten met de prijs dan Scandisk, en Sony..dan is dat voor ons alleen maar beter. En al helemaal als we over Memorysticks gaan praten, die erg gewild zijn!

 • accesoires zijn altijd wel goed voor de verkoop

 • maar uiteindelijk is het niks speciaals :|

  als ze nou kwamen met bijvoorbeeld Action Replay MAX umd met codes inplaats van saves.. of een RegioX umd om regio 1 films te kijken op je Jap/Euro psp :)

 • Datel zuigt…Door hun waren de cheaters op socomII gekomen

 • Als ik accessoires koop voor mijn (toekomstige) PSP, dan moet dat van Sony zijn en niet van één of ander nepmerk

 • aai! wel handig en zeker dei batterij die heb je wel nodig als je op vakantie gaat en die opladers enzo die dinge ga ik wel halen voor mijn aanstaande PSP maar dat duurt nog wel ff ff wachten op 1 sep.

 • Dat is best wel chill.. beetje grote mem-stick is wel handig voor muziek enzo. Die andere accesoires zijn ook wel rieleks..

 • Aaaaaaaaaai ik raad die batterij af aan iedereen.

  Je weet wat er is gebeurt met een paar mobiele telefoons.

  Die zijn gewoon ontplofd.

  De rest kan ik iedereen met 1 psp aanraden


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren