1. Close Combat: First to Fight

Close Combat: First to Fight

Vanaf afgelopen vrijdag, 29 april 2005, ligt Close Combat: First to Fight in de winkels. Wij zetten het deze week daarom in de spotlight, omdat het al met al een onverwacht goed spel lijkt te zijn. Dit strategische schietspel is gemaakt met de medewerking van de Amerikaanse marine en verschijnt voor Xbox en PC. Op beide platformen is de titel ook met meerdere mensen te spelen.

Over Close Combat: First to Fight

Close Combat: First to Fight, is een tactische FPS, ontwikkeld door Destineer Studios. De realistische Close Combat-franchise maakt de stap naar 3D, met een gloednieuwe eigen engine, die superstrakke graphics op je scherm tovert.

In First to Fight speel je teamleader en moet je een team van US Marines door urban terrain zien te loodsen. Ondertussen voer je talloze missies uit. Het US Marine Corps is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de game, en zal het in licht aangepaste vorm ook als trainingsprogramma gaan gebruiken. Kortom, realisme en authenticiteit staan voorop in First to Fight.

Close Combat is op Xbox en PC zowel coöperatief als competitief te spelen. Op de Xbox kan dit via Xbox Live, System Link of Split Screen, op de PC kun je de strijd aangaan via LAN of Internet. Close Combat: First to Fight ligt vanaf 29 april 2005 in de Nederlandse winkels.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Een onverwachts goed spel?

  Wat zijn jullie bronnen…?

  Mijn bronnen vertellen mij dat het spel niet meer waard is dan een 7.3 gemiddeld…

 • Ik heb hem op de MAC en hij is prachtig. Speelt goed en draait als een Tiger!

 • Zelf gespeeld he, niet gebaseerd op gemiddelden. Amerikaanse Xbox Magazine gaf het een 2.8, maar die zijn niet wijs denk ik. We hadden er veel minder van verwacht, zo moet je het lezen.

 • Ik heb het spel ook en ik vind hem echt tegenvallen, tenminste de xbox versie dan, kweetniet hoe hij op de PC ofzo is. Maar ik had er in iedere geval meer van verwacht. Een 2.8 is ook weer overdreven, ik zou meer een 6,5 geven.

 • Het lijkt me opzich wel een leuk spel maar niet beter dan elk ander \"Irak\" achtig spel

 • goh weer een fps spel..

 • Jeuxvideo geeft 10/20…

  nu, heb de game ook, ik zou het een 14/20 geven. 7/10

 • lijkt me een heel saai spel met veel trial & error….

 • dom speel NIET KOPEN

 • In het begin lijken de levels wat klein en benauwend, maar zodra je daar voorbij bent en de controls een beetje onder de knie krijgt, blijkt dit spel echt een toppertje. Ai heeft zo af en toe z'n kuren, maar dat kan met een patch nog verholpen worden en welk spel heeft dat nu niet?

  Al met al is dit een van de beste realistische team based shooters die ik gespeeld heb. Aanrader. (en zeker gezien het feit dat zowel de PC als xbox versies niet voor full price in de winkels liggen)…

 • Ik weet niet wat ik van dit spel moet vinden

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren