1. Mei

Mei

Mei is een maand die sinds een aantal jaar bekend staat als de maand van de E3. Ook dit jaar wordt de beurs gehouden en zullen wij er met een grote groep aanwezig zijn. Dat betekent dat wij jullie informatie kunnen geven over de spellen die daar voor het eerst getoond worden. Volgende week daarover meer.

Nu kijken we eerst vooruit welke spellen er deze maand zoal uit komen.

Multi Platform spellen

Star Wars: Episode III Revenge of the Sith

PlayStation 2|
Xbox


Uitgever: LucasArts | Ontwikkelaar: LucasArts
Releasedatum: 5 mei 2005

http://media.insidegamer.nl/topimages/2493.jpgTwee weken voordat de film in première gaat zullen we alvast de locaties, vijanden en geheimen kunnen ontdekken. Revenge of the Sith wordt een derdepersoon actie-/avonturenspel en wordt ontwikkeld door The Collective, een bedrijf dat titels als Buffy the Vampire Slayer, Indiana Jones and the Emperors Tomb en Wrath Unleashed op zijn naam heeft. Spelers zullen de rol van twee karakters kunnen spelen, namelijk Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi. Je krijgt dus de keuze om voor het goede of het kwade te vechten; Anakin voor het kwade en Obi-Wan als goedzak.

De twee Jedi komen allebei met hun eigen Jedi-technieken, Force-krachten, lightsaber-aanvallen en nog een tal van toffe combo’s. In het eerste beeldmateriaal is al te zien dat het spel zich vooral zal gaan richten op actie en gevechten. Zo zagen we Anakin al draaiend, springend en rollend een grote groep droids verslaan om vervolgens met een achterwaartse salto op een gigantische robot te landen om deze met zijn lightsaber een kopje kleiner te maken. Voor de acrobatische lightsaber-gevechten en stunts werkt het team nauw samen met de bekende Star Wars stuntcoördinator Nick Gillard. Deze Star Wars-veteraan heeft speciaal voor het spel enkele nieuwe bewegingen verzonnen en deze door middel van motion-capturing in het spel verwerkt.

Pariah
http://www.insidegamer.nl/images/common/layout_prefix_2.jpg PC| http://www.insidegamer.nl/images/common/layout_prefix_1.jpg Xbox
Uitgever: Hip Interactive | Ontwikkelaar: Digital Extremes
Releasedatum: 6 mei 2005

http://media.insidegamer.nl/topimages/1761.jpgDit spel is ontwikkeld door Digital Extremes; ontwikkelaar van het de succesvolle Unreal games. Pariah is een futuristische first person shooter. Pariah is een uitgebreid spel met niet te ingewikkelde gameplay waardoor het voor iedereen speelbaar moet zijn. Dezelfde doelstelling had Digital Extremes voor hun Unreal spellen en deze zijn zeer goed uit de bus gekomen.

Het jaartal is 2520, en je bent ingehuurd door de militairen om een bepaalde gevangene naar een gevangenis te begeleiden. Onderweg naar deze gevangenis wordt je schip neergeschoten. Door wie, door wat, waarom? Het zijn vragen waar je tijdens het spelen de antwoorden op zult vinden.

Een van de dingen die van Pariah een titel om naar uit te kijken maakt, is de Map Editor. Hiermee wordt het erg makkelijk om de replaywaarde van het spel te verhogen. Natuurlijk is een Editor op de PC allang niet nieuws meer, maar op de Xbox is het nog tamelijk uniek. De interface heeft veel weg van bijvoorbeeld SimCity. Alles werkt via icoontjes. Sleep een bepaald icoontje naar de map en je wijziging wordt meteen doorgevoerd. Erg gebruiksvriendelijk dus. De Editor houdt ook zelf een level of usage bij. Zo wordt je gewaarschuwd wanneer je het maximum aantal objecten nadert.

Street Racing Syndicate
http://www.insidegamer.nl/images/common/layout_prefix_4.jpg PlayStation 2| http://www.insidegamer.nl/images/common/layout_prefix_1.jpg Xbox
Uitgever: Namco | Ontwikkelaar: Eutechnyx
Releasedatum: 6 mei 2005

http://media.insidegamer.nl/topimages/1429.jpgIn Street Racing Syndicate ben je een autocoureur die in illegale en in officiële races meedoet. Het gaat erom dat je races wint, en daarmee geld in het laatje brengt die je moet gebruiken om je auto te repareren en te tunen. Je kan vele onderdelen kopen om je bak sneller en stijlvoller te maken. Ook kan je racen om de vriendin van je tegenstander, wat een geheel nieuwe twist aan het race gebeuren geeft.

In de race krijg je te maken met agressieve tegenstanders en met irritante politie auto’s, die je bonnen geven en je van de weg af proberen te rijden. Hiervoor zul je veel geld moeten uittrekken om je auto te repareren. Je auto zal er namelijk niet beter op gaan rijden, en zeker niet beter op gaan uitzien.

De GameCube versie van dit spel wordt uitgegeven door Nintendo en is inmiddels al verkrijgbaar.

Championship Manager 5
http://www.insidegamer.nl/images/common/layout_prefix_4.jpg PlayStation 2| http://www.insidegamer.nl/images/common/layout_prefix_1.jpg Xbox
Uitgever: Eidos Interactive | Ontwikkelaar: Gusto Games
Releasedatum: 13 mei 2005

http://media.insidegamer.nl/topimages/2498.jpgEidos Interactive heeft haar doel met Championship Manager nooit onder stoelen of tafels gestoken: het wil de grootste en beste voetbalmanagersim te wereld uitbrengen. Om dit te bereiken, is Beautiful Game Studios de nieuwe ontwikkelaar. Dit 30-man tellende bedrijfje heeft volgens Eidos meer dan 150 jaar cumulatieve ervaring in het maken van een managersim. Zij hebben daarom de opdracht gekregen van Championship Manager 5 niet zozeer de meest diepgaande simulatie te maken, maar wel de meest leuke en laagdrempelige. Uiteraard wordt niet vergeten diepgang toe te voegen, dat is nog steeds de kracht van de serie.

Omdat het spel echter op de PlayStation 2 en Xbox uitkomt, naast de release op de PC, moest het hele spel zo ontwikkeld worden dat de snelheid gewaarborgd bleef. Lange laadtijden zoals in de vorige delen zijn voor spelcomputertitels dodelijk. De laadtijden zijn daarom ver teruggedrongen en áls het spel aan het laden is, kun je als speler alle verschillende schermen gewoon bekijken. Op veel van die schermen krijg je te maken met statistieken en de spelersstatistieken zijn net zoals in de vorige delen grotendeels geleverd door de Professional Football System. Dit is een bureau dat al sinds 1999 gedetailleerde spelersinformatie verstrekt aan clubs en managers in de hele wereld. Zelfs Real Madrid, één van de rijkste clubs ter wereld met een groot scoutingapparaat, maakt wel eens gebruik van de PFS.

Alle schermen zijn gehuld in een duidelijke interface, waarbij de makers gelet hebben op de begeleiding van nieuwe, beginnende spelers. Dat is ook wel nodig, want naast het kopen van voetballers en het gebruiken van ze in een bepaalde opstelling, krijg je als manager ook inzicht in de financiële situatie van een club. Ook op tactisch gebied is het allemaal wat gedetailleerder geworden. Het spel bevat nu negen actiezones waardoor je nog beter kunt zien waar het spel zich afspeelt. De wedstrijden zijn via een nieuwe engine te zien waarbij het mogelijk is de hoogte van een bal goed te zien. Ondanks dit zou de snelheid van het spel niet afnemen, waardoor Championship Manager 5 ook op minder snelle computers te spelen is.

NARC
http://www.insidegamer.nl/images/common/layout_prefix_4.jpg PlayStation 2| http://www.insidegamer.nl/images/common/layout_prefix_1.jpg Xbox
Uitgever: Midway | Ontwikkelaar: Midway
Releasedatum: 13 mei 2005

http://media.insidegamer.nl/topimages/1461.jpgNARC is een remake van het spel dat in 1988 al in schappen. Net als in het origineel kun je spelen als Hitman en Max Force. Deze twee ex-partners nemen als narcotica agenten op tegen de machtige drugskartel K.R.A.K.

Hitman en Max Force zijn niet alleen actief in de Verenigde Staten, maar ook in Azië, Europa en Afrika. Beide agenten hebben een groot arsenaal aan wapens om zo de drugsbaas Mr. Big een halt toe te roepen en als het even kan voor altijd het zwijgen op te leggen.

Leuk detail aan het spel is dat het vanaf de release meteen voor een budgetprijs te koop is. En dat is natuurlijk altijd welkom.


Game Boy Advance spellen
Door Jelle van Es

23 mei komt één van de laatste grote toppers op de Game Boy Advance uit. We hebben het hier natuurlijk op het langverwachte vervolg van Fire Emblem, te weten Fire Emblem: The Sacred Stones. Qua gameplay zal er niet echt veel veranderd zijn, maar ddat boeit eigenlijk niet. Het is gewoon meer van dezelfde lekkere maaltijd.

Kingdom Hearts: Chain of Memories
Uitgever: Nintendo | Ontwikkelaar: Nintendo
Releasedatum: 6 mei 2005

http://media.insidegamer.nl/topimages/439.jpgMet Kingdom Hearts heeft de GameBoy Advance al vast één toptitel voor 2004 in huis. Kingdom Hearts wordt gemaakt in een samenwerkingsverband tussen Disney en Square. Het gevolg daarvan is dat een aantal bekende karakters van beide bedrijven de revue zullen passeren. Denk hierbij aan Donald, Goofy, Mickey, maar ook Cloud, Aeris en Squall.

Het spel zal gebruik maken van de "Advance Movie Adapter"-techniek, die is ontwikkeld door AM3. Dit betekent dat de Game Boy Advance voor 24 minuten aan hoogwaardige filmpjes te voorschijn zal kunnen toveren. Maar naast een paar mooie filmpjes, biedt Kingdom Hearts ook prachtige omgevingen, een meeslepend verhaal en een ingenieus gevechtsysteem.

Fire Emblem: The Sacred Stones
Uitgever: Nintendo | Ontwikkelaar: Intelligent Systems
Releasedatum: 23 mei 2005

http://media.insidegamer.nl/topimages/2389.jpgFire Emblem: The Sacred Stones speelt zich af in het koninkrijk van Magvel. Eeuwen lang heerst er hier vrede totdat op een boze dag het buurland Grado binnen valt. Magvel beschikt namelijk over een vijftal heilige stenen die demonen hebben opgesloten. Grado wil de macht over deze stenen, zodat zij op die manier de macht over de demonen krijgen.

Nieuw in dit deel is dat er een Tower of Valni aanwezig is, waarin de speler zijn eenheden gevecht op gevecht kan insturen. Op deze manier worden er ervaringspunten geleerd, die in latere gevechten weer van essentieel belang zijn.

Voor de rest lijkt The Sacred Stones erg veel op zijn voorganger, maar dat is geen probleem. De eerste Fire Emblem die in Nederland op de GBA verscheen was namelijk één van de beste strategiespellen ooit gemaakt.


Nintendo Dual Screen spellen
Door Lauran Beers

Het lijkt alsof er deze maand alleen maar potentiële toppers verschijnen voor de Nintendo DS. Niet alleen krijgen we twee titels van Ubisoft: Star Wars: Episode III Revenge of the Sith en Splinter Cell: Chaos Theory, maar krijgen we ook het zeer ambitieuze Pac-Pix van Namco op ons bord geserveerd. Berichtte we vorige maand overigens nog dat Need for Speed Underground 2 in april zou uitkomen, nu kunnen we dit racespel op 26 mei verwachten. Om het karwei af te maken verblijd Nintendo ons ook nog eens met het langverwachte Yoshi Touch & Go. Kortom, de DS loopt op stoom.

Yoshi Touch & Go
Uitgever: Nintendo Benelux | Ontwikkelaar: Nintendo
Releasedatum: 6 mei 2005

http://media.insidegamer.nl/topimages/2650.jpgNa het zien van dit spel tijdens de Electronic Entertainment Expo (E3) is Yoshi Touch & Go met grote stappen vooruit gegaan. Zo heeft Nintendo bijvoorbeeld een multiplayer modus aan het spel toegevoegd waarin je samen met een vriend kunt spelen in de kleurrijke wereld van Yoshi Touch & Go.

De nadruk in het spel zal meer gelegd zijn op de singleplayer. Voor zover we gezien hebben bestaat deze modus uit twee delen: een zwevend-onderdeel en een platformonderdeel. Bij het zwevende onderdeel is het de bedoeling om Baby Mario, die aan enkele ballonnen hangt, te beschermen tegen vijanden door wolken te tekenen waardoor Mario Junior niet in contact komt met vijanden. In het platformonderdeel neemt Baby Mario plaats op de rug van Yoshi. Je zult Yoshi moeten besturen door tal van sprookjesachtige levels. De bedoeling is om Baby Mario niet in de handen van de vijanden te laten vallen. Het spel toont een aantal vergelijkingen met Yoshi's Island op het Super Nintendo Entertainment System (SNES).

Pac-Pix
Uitgever: Nintendo Benelux | Ontwikkelaar: Nintendo
Releasedatum: 20 mei 2005

http://media.insidegamer.nl/topimages/2631.jpgVorig jaar zag Pac-Pix er al ambitieus uit, dit jaar kunnen we eveneens concluderen dat het spel een aantal veranderingen heeft ondergaan. Zo zijn er nu heuse eindbazen toegevoegd aan het spel.

Op het bovenste scherm van de DS worden jouw punten bijgehouden. Nu zul je misschien denken dat dat gegeven helemaal niet innovatief is, maar dit is noodzakelijk omdat zo het onderste scherm leeg blijft om een goed overzicht te krijgen op de actie. Op het onderste scherm teken je namelijk je eigen Pac-Man die vervolgens tot leven komt. De bedoeling is om de spoken in de spelomgeving op te eten. Je kunt muren tekenen om Pac-Man de goede kant op te sturen.

In Japan wordt Pac-Pix geleverd met een speciale stylus, helaas is nog niet bekend of wij dit pennetje ook bij een exemplaar van Pac-Pix krijgen. Een afbeelding van deze stylus kun je hier bekijken.


GameCube spellen
Door Daniël de Keizer

Gelukkig komt de E3 er weer aan, want voor de rest krijg je als GameCube eigenaar weinig te doen deze maand. Ach, je kunt een spel uit de kast trekken en die opnieuw gaan spelen. Deze maand komt er namelijk niets uit dat noemenswaardig is. Of je moet iets met de Animaniacs hebben. Maar zelfs met dit multiplatformspel (Animaniacs: The Great Edgar Hunt) in de maand mei, kun je je afvragen of Nintendo niet wat meer aandacht aan haar paarse kubus zou kunnen besteden. Iemand zin in een potje Smash Bros. Melee? Of zullen we toch maar even een titel van de maand april pakken?

Viewtiful Joe 2, Starfox Assault? Nu, over twee weken is het al zover. Misschien dat Nintendo met de Revolution wél iedere maand met leuke titels aan komt zetten. We zullen het wel zien op de E3...


PC spellen
Door Jurian Ubachs

De maand van de E3 is traditioneel wat minder als het gaat om games die uitkomen. Desondanks zullen we ons ook in de lentemaand mei kunnen vermaken met een aantal noemenswaardige titels. Wat dacht je bijvoorbeeld van Imperial Glory? Bet on Soldier? Hitman: Blood Money? En dan natuurlijk nog onderstaande spellen. Nee, mei is zo slecht nog niet dit jaar!

Imperial Glory
Uitgever: Eidos Interactive | Ontwikkelaar: Pyro Studios
Releasedatum: 20 mei 2005

http://media.insidegamer.nl/topimages/2259.jpgImperial Glory wordt ontwikkeld door Pyro, dezelfde studio die Commandos ontwikkelt heeft. Het spel kent twee soorten gameplay. Voor al het plannen wordt een overzichtelijk turned based principe gebruikt waarbij je een goed beeld krijgt dankzij een uitgebreide kaart, terwijl je de gevechten real time in 3D zal spelen.

De setting van het spel is de negentiende eeuw. Uiteraard kun je alle landen die in die periode actief waren besturen, waaronder Engeland, Frankrijk en Rusland. Zoals je al in de impressie hebt kunnen lezen, is het spel qua opzet vergelijkbaar met de strategiehit Rome: Total War, met als noemenswaardig verschil dat de speler in Imperial Glory ook op het water zélf kan vechten.

Behalve een singleplayer kent Imperial Glory ook een multiplayer modus. Daarin kun je met maximaal vier personen (2 tegen 2) spelen. Hoe dat allemaal precies zal werken, met het oog op in te stellen spelopties of varianten, is nog niet bekend.

Boiling Point: Road to Hell
Uitgever: Atari | Ontwikkelaar: Deep Shadows
Releasedatum: 20 mei 2005

http://media.insidegamer.nl/topimages/2696.jpgBoiling Point speelt zich af in een immense spelwereld. Dat is tegenwoordig niet eens abnormaal meer, maar vooral de manier waarop die spelwereld wordt weergegeven valt op. Er zitten namelijk helemaal geen laadtijden in het spel. Dankzij de innovatieve engine zal het spel ook weinig last hebben van pop-up, waardoor het echt zal lijken alsof je in een echte wereld rondloopt.

In het speel neemt de spelers de rol van ex-soldaat Myers, die in een Zuid-Amerikaans staatje op zoek gaat naar zijn verdwenen dochter. Ze werkte daar bij een locale krant. Je avontuur begint in een rustig stadje. Je leert al snel de verschillende factions kennen, voor wie je allerlei opdrachtjes kunt doen. Je begint overal uiteraard als boodschappenjongen, maar je zult je al snel opwerken tot een gerespecteerd persoon. Niet in de laatste plaats omdat je de weg naar de wapendealer maar al te goed kunt vinden en geen enkele moeite hebt met het rondstrooien van kogels.

Boiling Point klinkt dus erg veelbelovend. Er zal nog wel een en ander veranderd en verbeterd worden, maar echt veel werk is er niet meer nodig. Het spel staat voor 20 mei 2005 in de planning.


PlayStation 2 spellen
Door Remco Greeve

De echte exclusieve PlayStation 2 toppers zijn reeks verschenen, want in de maand mei verschijnen er weinig exclusieve PlayStation 2 spellen die je absoluut niet mag missen. Zoals je bovenaan dit artikel al kon lezen verschijnen er een aantal zeer aardige multiplayer spellen, zoals Street Racing Syndicate, Championship Manager 5 en NARC. Toch verschijnen er nog een aantal exclusieve spellen die misschien wel de moeite waard zijn.

Deze maand kunnen we onder andere genieten van Namco's MotoGP4, Koei's Kessen III en K2's Tenchu: Fatal Shadows. Mocht je trouwens Konami's Pro Evolution Soccer 4 nog niet hebben, op 13 mei verschijnt de Platinum versie voor een zeer vriendelijk prijsje!

Tenchu: Fatal Shadows
Uitgever: SEGA | Ontwikkelaar: K2
Releasedatum: 6 mei 2005

http://media.insidegamer.nl/topimages/2637.jpgAllereerst een spel uit een al redelijk langlopende serie. Het Japanse K2 komt met een gloednieuw deel uit de Tenchu reeks, Tenchu: Fatal Shadows.

Tenchu: Fatal Shadows zal twee speelbare karakters bevatten in de vorm van terugkerende heldin Ayame en nieuwkomer Rin. Met als decor historisch Japan. Fatal Shadows zal een balans tussen gevechten en sluipen bevatten, en diens levels zullen op zo’n manier in elkaar steken zodat het trial and error gehalte, bekent uit vorige delen, beperkt zal blijven.

Tenchu: Fatal Shadows zal verschillende moeilijkheidsgraden bevatten, een reeks nieuwe moves, en twee nieuwe mogelijkheden aan de speler geven, namelijk de mogelijkheid om onder water te ademen en lichamen te verstoppen. Tenchu: Fatal Shadows zal visueel gezien ook op de schop gaan.

Kessen III
Uitgever: Koei | Ontwikkelaar: Koei
Releasedatum: 13 mei 2005

http://media.insidegamer.nl/topimages/2555.jpgJawel, nog een vervolgspel in de maand mei en wel Koei's Kessen III. De serie is in Japan redelijk populair, maar in Europa wil het toch niet zo lopen. Toch brengt men het spel hier uit, en dat zien wij natuurlijk graag!

Kessen III keert één van de bekendste elementen van het spel -de Group Control Engine - weer terug. Deze is daarnaast nog verder uitgebreid. In plaats van te kijken naar een groep die aanvalt, heb je direct controle over welke groep dan ook. Daarnaast heb je de keuze de hele groep te bedienen, of alleen de officier. Dit is toe te passen in twee keer zoveel gevechten dan in de vorige delen. Uiteraard speel je weer met Oda Nobunaga en zijn troepen om de vrede in Japan te herstellen.

MotoGP 4
Uitgever: SCEE | Ontwikkelaar: Namco
Releasedatum: 20 mei 2005

http://media.insidegamer.nl/topimages/2802.jpgHoe is het mogelijk? Weer geen origineel spel, maar een vervolg. Namco brengt ons namelijk alweer het vierde deel uit de MotoGP reeks. Ook deze keer verschijnt het spel weer exclusief voor de PlayStation 2. Dit spel is dus niet dat andere MotoGP spel van ontwikkelaar Climax dat altijd op de Xbox verschijnt.

Net als de vorige delen zal MotoGP 4 de officiële gelicenseerde motoren en racetracks bevatten. Uiteraard kun je weer in verschillende klassen rijden, waaronder de 125cc klasse en de 150cc. Motorfans moeten deze titel in ieder geval in de gaten houden, want zoveel motorracespellen zijn er namelijk niet. Let wel: spelers die het derde deel al hebben zullen waarschijnlijk weinig nieuws ontdekken in dit vierde deel.


Xbox spellen
Door Joost Vogel

Er komen deze maand nogal wat spellen uit op de Xbox. Veel daarvan zijn multiplatform, maar gelukkig is er in mei ook één exclusieve titel. En wat voor één. Het langverwachte Forza Motorsport ligt vanaf 13 mei in de winkel. Het is een beetje raar dat hij op die dag verkrijgbaar is, want op diezelfde dag wordt namelijk de Xbox 360 op MTV gepresenteerd. Kortom, een maand die veel stof op doet opwaaien.

Forza Motorsport
Uitgever: Microsoft | Ontwikkelaar: Microsoft Game Studios
Releasedatum: 13 mei 2005

http://media.insidegamer.nl/topimages/2163.jpgForza Motorsport is een zeer realistisch racespel van Microsoft. Met auto's van zestig fabrikanten waaronder BMW, Ferrari en Porsche zul je de race zowel tegen de computer als online aan gaan. De mogelijkheid om je auto aan alle kanten te tunen is ook aanwezig. Van motor tot bandendruk en van velgen tot brandstofregeling, het is allemaal aan te passen.

In de singleplayer modus moet je een van de drie werelddelen kiezen om je thuisbasis te vestigen. Niet elke auto is in elk del beschikbaar maar die kun je eventueel via Xbox Live! van een andere speler kopen of ruilen. Een realistisch schademodel is aanwezig, wat de prestaties van de auto's beïnvloed.

De multiplayer optie zal waarschijnlijk met zestien man te spelen zijn. Een leuke optie in het spel is Drivatar waarin de computer een auto creëert aan de hand van jou rijstijl. Deze kan vervolgens gebruikt worden als training voor teamleden, of spelers kunnen er online tegen racen zonder dat jij aanwezig bent.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • jammer dat er niets voor de cube uitkomt…  enne NARC heeft een midnight club 3 plaatje….moet je ff veranderen

 • Zon topmaand voor DS is het ook weer niet..

 • Twee toppers voor de DS zijn twee toppers en dat is ook genoeg voor één maand. Anders is je beurs ook direct weer zo leeg.

 • Pac-Pix scoorde slecht op gamespot..

 • Kessen III is het enigste wat me ''iets'' kan boeiend deze maand. Maar ik vind spellen te duur dus koop enkel de koopjes of de platinum.

 • Zit niet echt een game bij die ik graag koop!

 • 5 games voor de ds :) je kan zeggen wat je wil maar 3 ervan zijn \"multi\" wat betekend dat de ds veel 3rd party support heeft :P en yoshis toch and go en pacpix zijn natuurlijk ook niet verkeerd!

 • Dan toch maar weer een potje smash bros. Gezellig.  O wacht, nieuwe Fire Emblem….. hebben!.

 • 2 woorden. FIRE EMBLEM

 • Pac-Pix scoorde slecht op gamespot..  Gamespot zuigt, die geven veel goede spellen lage cijfers om de meest onzinnige redenen. Je kan beter naar cijfers van IG, Edge, EGM of Famitsu kijken. Dat zijn pro's.

 • de pc games lijken me maar nix

 • Fire Emblem is genoeg wat mij betreft deze maand, en heft ook het gebrek aan een Cube-spel op. Het eerste deel heb ik 4 maanden gespeeld :P.

 • Fire Emblem ga ik waarschijnlijk toch wel halen, maar beste rts spel blijft toch super robots wars, daar is strategisch gezien veel beter uitgewerkt, ik hoop echt een keertje dat ie naar europa komt.

 • Fire Emblem, wist niet dat die deze maand al uitkwam:o

 • 3 spellen die m'n aandacht hebben. NARC, boiling point en Kingdom Hearts.

 • forza motorsport ga ik cker halen lijkt me n errug gaaf spel

 • zoals Uchiha Master al zei:

  2 woorden: Fire Emblem  Moet ik hebben….

 • Ik denk toch dat IGN beter is :)  En Forza motorsport lijkt me wel heeel cool..hoewel ik geen Xbox heb..

  En Yoshi wordt van mij :)

 • best wel een goede vangst vind ik: Forza lijkt me erg leuk, en Boiling Point al helemaal!  EDIT: En natuurlijk CM5 :P

 • zit niks leuk voor mij bij deze maand maar gelukkig

  heb ik vorige maand genoeg gekocht om me deze maand mee te vermaken :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren