1. 5v5-multiplayermodus voor Battlefield 5 niet meer in de maak

5v5-multiplayermodus voor Battlefield 5 niet meer in de maak

Focus ligt op meer content en oplossen van bugs

DICE heeft de competitieve 5v5-multiplayermodus voor Battlefield 5 geschrapt.

Dat liet senior producer Ryan McArthur weten op de website van de game. De modus werd al geruime tijd door DICE beloofd, maar uiteindelijk heeft men er voor gekozen om het spel kwalitatief te verbeteren en meer content te maken.

"De extra focus op het verbeteren van de kwaliteit van de ervaring en het toevoegen van content die jullie willen zien, heeft ons ertoe gezet om onze originele plannen om een competitieve 5v5-modus te bieden te schrappen", aldus McArthur. "Het was een moeilijke beslissing om deze modus niet te maken, maar essentieel om sneller bugs op te lossen en onze contentdoelen te bereiken."

In september verschijnt update 4.6 voor Battlefield 5. Hierin zit de Operation Underground-map voor Conquest, Team Deathmatch, Breakthrough en Squad Conquest. Voordat het zover is verschijnt binnenkort update 4.4, die enkele bugs wegwerkt en nieuwe infarntry maps in de vorm van Provence en Lofoten Islands toevoegt.

Battlefield 5

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Maar goed dat het geschrapt is. Ik hoef niet zoveel nieuwe modes. Dice kan zich BETER richten op fixes en meer maps and guns.
    Mijn favoriete modes zijn, Conquest, breakthrough, frontline en soms domination of rush.

    Dice zou ook TDM moeten schrappen.

    Behoud gewoon de favoriete modes, CQ, breakthrough, frontline en rush.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren