1. Hoe zit het nu met die aan- en uitknop?

Hoe zit het nu met die aan- en uitknop?

Een aantal dagen geleden heb ik jullie hulp gevraagd. Het ging over mijn nieuwe slimme dunne ps3. De reacties die ik kreeg slaan helaas helemaal nergens op. Laat ik het anders zeggen: Ik snap er geen hol van.

Laat ik het nog een keer proberen. Misschien als ik de vragen 1 voor 1 opnoem dat jullie mij dan beter begrijpen.

1. Op de dikke oude ps3 zat er achter een aan- en uitknop. Op de slimme/dunne ps3 zit er geen aan- en uitknop meer. Klopt dat? Zo ja, waarom?

2. Waarom zit de aan- en uitknop van de dikke ps3 achter? Erg onhandig.

3. Ik haal nu de stekker eruit als ik mijn dunne ps uit moet doen. Tot dusver al een aantal meldingen gekregen van ‘niet goed te hebben afgesloten’. Is dat erg? Volgens mijn kleinzoon wel.

4. De ronde knop voor op de ps3 is er voor om hem ‘in de slaapstand’ te zetten. Wat betekent dit? Als ik mijn koffieapparaat uitzet met een knop dan is ie uit en slaapt hij niet. Wat betekent het dat een apparaat slaapt? Wat heb ik er aan? En wat is het nut?

5. Een van de reacties was dat de ps3 een slecht apparaat is. Klopt dat? Als ik een xboks koop, heb ik dit gezeik dan niet?

6. De reacties over YLOD snapte ik niet. Wat betekent dit en heb ik er iets aan?

Dit was het belangrijkste. Hopelijk wil iemand mij helpen.

Sommige mensen noemen mij een trol. Volgens mijn kleinzoon is een trol een persoon die zich uitgeeft voor een persoon die hij/zij niet is. Goed, dit wetende: Ik ben een lange blonde meid van 19 jaar met enorme dikke tieten en een ronde kont. Willen jullie mij helpen en wie weet.

Dit artikel delen

Over de auteur