1. E3-lineup Eidos: Hitman krijgt datum

E3-lineup Eidos: Hitman krijgt datum

Als het goed is maken aandeelhouders 13 mei aanstaande de overname door SCi bekend maar Eidos zelf zond nog wel even een E3-lineup uit.

Volgens dat lijstje staat Eidos met Tomb Raider: Legend, Hitman: Blood Money, Commandos Strike Force en 25 to Life op de grootste gamebeurs ter wereld. Titels die al enige tijd geleden werden bevestigd en het lijkt erop dat deze gewoon nog onder het Eidos-logo in de schappen verschijnen.

Opmerkelijk is dat Hitman: Blood Money, het vierde deel in de serie, al voor deze maand in de Verenigde Staten gepland stond. Inmiddels is de datum daar ingesteld op ‘ergens in 2006’ maar lijkt het erop dat wij hem 31 december 2005 in de schappen krijgen. Even afwachten wat er gebeurd rond de uitgever dus.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hitman heb ik altijd wel van genoten.. leuk tussendoor.

    laten ze die game gewoon voor de PS3 uitbregen :D

  • Tomb Raider: Legend, Hitman: Blood Money en Commandos Strike Force lijken me wel interessant :) maar nog wel ff afwachten of Tomb Raider wel leuk genoeg wordt.

  • pfff duurt lekker lang voordat Hitman: Blood Money uitkomt :s

  • ben benieuwd naar tomb raider legend

  • Ach ja slechter kan het niet meer met Tomb Raider. En wat ik tot nu toe heb gezien ziet het er beter uit dan de vorige deel.

  • Ik kan niet wachten op Hitman: Blood Money. Het is echt één van de betere games na mijn mening. Ik hoop alleen dat er in dit deel veel sluipschutters werk gedaan moet worden.

  • het zal mij benieuwen welke spellen de moeite waard zijn om te kopen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren