1. Empire Earth II

Empire Earth II

Je hebt deze week al van alles gezien en gelezen van Empire Earth II, maar wat is het spel nou werkelijk waard? Is het ontwikkelaar Mad Doc gelukt het origineel te overtreffen en toch het imago niet te schaden? De vijftien tijdperken, vijfhonderd unieke eenheden en verschillende nieuwe methodes om het overzicht te behouden, beloven in ieder geval veel goeds.

Alles Over…Empire Earth II

Het gebeurt niet vaak hier op de redactie dat we een ruzie om een spel moeten uitvechten met Jaap, hoofdverantwoordelijke voor de techniek. Met Empire Earth II gebeurde het toch. Omdat we echter tegenwoordig met meerdere mensen een recensie kunnen schrijven, was dat een passende oplossing. Jaap speelt graag de Skirmish-modus van strategietitels en we hebben hem daarom Empire Earth II puur op dat gebied laten bekijken. Kris bespreekt het algemene beeld van het spel.

Heb je zelf ook een mening over Empire Earth II? Registreer je dan nú en schrijf een memberrecensie!

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik heb dit spel nooit echt leuk gevonden , ik houd meer van strategy games die tot in de puntjes uitgewerkt zijn op 1 thema , bijvoorbeeld de middeleeuwen , bij empire earth is het bij ieder tijdperk nét niet wat het zou moeten zijn om een goede sfeer te creeeren.

 • hoezo twee review'sGewoon 2 beoordelingen.

 • hmm ik had beter verwacht :(

 • spellen in dit genre zijn niets voor mij .. dus laat ik het verstandig links liggen..

 • 15 tijdperken is niet zo leuk, veeeeeel te moeilijk om alles te onthouden, swordmen verandert weer in dat en later weer in iets anders…zucht, ik houd niet van zulke rts games, geef maar 4 periode of geen ;)

 • - Camera staat te dicht op actie  Bullshit, met de scrollknop kun je in/uitzoomen :S  Ja, maar niet voldoende uitzoomen om lekker overzicht te hebben. • ik vind het wel leuk hoor die 15 tijdperken:)  en die camera maakt me niks uit:P

 • Hallo zal iemand mij aub kunnen helpen ik zou graag een eigen scenario maken en vervolens met multyplayer spelen is dit mogelijk???? alvast bedankt!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren