1. Pariah

Pariah

Vanaf 6 mei ligt Pariah in de winkels, het nieuwste schietspel van Unreal-ontwikkelaar Digital Extremes. Pariah speelt zich af in de toekomst en zal vooral leuk worden door de laagdrempelige gameplay en de interessante map-editor. Deze week bespreken we op InsideGamer alles over de singleplayer en multiplayer mogelijkheden. Bovendien zul je vanaf vrijdag kans kunnen maken op een t-shirt plus spel.

Over Pariah

Op de E3 werden we positief verrast door Pariah, dat op de stand van uitgever HIP Interactive te vinden was. Pariah is ontwikkeld door Digital Extremes; ontwikkelaar van het de succesvolle Unreal-serie. Pariah is een futuristisch schietspel, waarin je speelt als dokter Jack Mason. Pariah is een uitgebreid spel met niet te ingewikkelde gameplay waardoor het voor iedereen speelbaar moet zijn. Dezelfde doelstelling had Digital Extremes voor hun Unreal-spellen en deze zijn zeer goed uit de bus gekomen. Zoals te verwachten was, is Pariah ontwikkeld met de nieuwste Unreal-engine. Het spel ligt vanaf 6 mei 2005 in de Nederlandse winkels en is dan verkrijgbaar voor de PC en Xbox. De PS2-versie komt een paar maanden later.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Jewel, want op de PS2 zal hij uiteindelijk ook verschijnen maar op een andere datum.

  • Heb het er maar bij gezet, maar de Ps2 versie komt dus pas dit najaar.

  • Dit is echt een game met 2 kanten de ene helft zegt een goede game en de andere helft zegt een matige game.

  • Die 2 kanten zie je ook terug in bv. de animaties en designs. Soms heel goed en indrukwekkend, of juist weer heel knullig en cheap…

  • De themaweek zal me verder niet echt interesseren (nooit gedaan), maar het is wel een prachtige banner geworden :P :)

  • Beetje korte indruk nietwaar?

  • De link \"Alles over\" in de banner leidt hierheen… klopt niet lijkt me?

  • Idd. En de link Introductie doet het niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren