1. Scary games

Scary games

Waarom? Waarom zijn er tegenwoordig nog zo weinig echt hele goede horror games?

Of nouja, niet dat er vroeger heel veel waren. Ik kan beter zeggen: Waarom zijn er überhaupt zo weinig horrorgames. Ik kan daar zo erg van genieten, lekker in mn broek schijt van angst enzo. I like it!

Maar god zij dank, daar was Amnesia. Al had ik wel mijn twijfels bij het spelen van dit spel. Na een paar gameplay filmpjes had ik toch wel zoiets van oh god. Maar ik overwon mijn angsten en begon te spelen en potjandokus wat eng. Ik heb gevloekt tot mn broek er van afzakte en ben een keer zo hard geschrokken 's nachts dat ik begon te schreeuwen. Helaas moest mijn pa de volgende dag werken dus hij vond het niet zo fijn dat ik nachtelijk angst had. Maar dat maakt niet uit! Amnesia is zo ongeveer het enige spel die ik echt zo eng vond dat ik niet eens meer wou spelen maar het alleen deed om hem te finishen. En omdat ik had gewed met iemand die het volgende tegen me zei: Als je Amnesia uitspeeld, dan trakteer ik je 2 maanden lang, elke dag op een frikandel broodje

In dat geval, zou iedereen hier hetzelfde gedaan hebben. En beste dames en heren, de broodjes waren en zijn lekker. Ik ben nog geen vieze dikke gamer, maar gesport moet er zeker worden.

Natuurlijk hadden we ook nog een F.E.A.R, die ook nog wel een goede rilling over mijn rug deed gaan, maar meer ook niet. Met F.E.A.R 2 hoopte ik op nog meer rillingen en natte broek, maar helaas. De rilling over mijn rug werd een trilling op mijn lachspieren dus ik lachte Alma keihard uit. Dit vond ze minder en vervolgens ben ik geraped in mijn slaap. Vandaar dat ze nu ook zwanger is in deeltje 3, het spijt me.

Dus als één of andere verdwaalde publisher dit leest, beter krijgt een lichtje boven zijn hoofd en maakt hij zo'n enge dat ik nooit meer slaap, dan ben ik weer blij :'D

Dit artikel delen

Over de auteur