1. Team Ninja nog niet klaar met huidige Xbox

Team Ninja nog niet klaar met huidige Xbox

Ontwikkelaar Team Ninja (Ninja Gaiden, Dead or Alive Ultimate) is nog steeds bezig met het ontwikkelen van spellen voor de huidige Xbox. Dat heeft Tomonubo Itagaki, teamleider van Team Ninja in een interview in de nieuwste uitgave van het Japanse magazine Famitsu gezegd. In december liet hij in een interview met Xbox.IGN nog weten dat Dead or Alive Ultimate zeer waarschijnlijk hun laatste project voor de Xbox zou zijn.

Itagaki:

"We currently have a number of games in development for the current system. At the very least, we think we can release another two games for the Xbox. We have two promises that we have to fulfill on the current Xbox. One is the Ninja Gaiden Hurricane Pack Series, which includes content that can only be played via download, being released as a 'Perfect Edition' so that Offline players can also play. Another is Dead or Alive Code Cronus, which was announced at the 2003 TGS (Tokyo Game Show)."

Een van de twee projecten kan volgens Itagaki echter niet voor de huidige Xbox vervuld worden. Code Cronus zal dan waarschijnlijk op de volgende generatie verschijnen, waarmee Ninja Gaiden Perfect Edition wel eens het laatste project van Team Ninja voor de Xbox kan zijn.

Verderop in het interview valt nog te lezen dat Team Ninja druk bezig is met de ontwikkeling voor de volgende Xbox. Volgens Itagaki neemt die ontwikkeling momenteel 90% van de tijd van het team in beslag. Zelf is hij momenteel voor 99% van zijn tijd bezig met van Dead or Alive 4, die in ontwikkeling is voor de volgende Xbox.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Team Ninja is OK, alleen jammer van de overstap van Sony naar Microsoft, waardoor ze naar mijn mening veel verlies mee hadden. Ik vond DOA2 stukken lekkerder en leuker spelen dan DOA3. Ninja Gaiden is wel chill.

 • tsja perfect price zal het dan ook wel weer gelijk hebben

 • @ Franlink Team ninja is ook bezig met een spel voor de DS en volgfens mij ook voor de PSP.

 • KK waneer stoppen ze met DOA het zijn echt bagger spellen en helemaal niks vergeleken Tekken,SoulCaliber en Mortal combat.

 • team ninja zal wel bij microsoft blijven, voorheen hebben ze bekend gemaakt alleen voor de krachtigste console te kiezen ik denk dat het geld dat microsoft toeschoof ook wel heeft meegespeeld om voor de xbox te gaan. Xbox2 zal het ook beter doen in Japan en microsoft heeft een studio als Team ninja echt nodig ze zouden wel gek zijn als ze team ninja zouden verliezen.

 • No offence hoor, maar dat vind ik bull. Doa3 speelt heerlijk op de Xbox. Natuurlijk heb je nog de mensen die roepen dat het 1 en al buttonsmashen is, maar het spreekt voor zich dat diegene zelf niet kunnen spelen ;)  Edit: Rofl @ Xblok, noobje.

 • Nou ik heb DOA3 en vindt het echt een bagger spel maar dat is mijn mening.

  de enige reden voor mij om ooit DOA 4 te kopen is omdat Ryu hayabusa erin voorkomt.

 • mooiste wel, maar beste zeer zeker niet!!!! • Team Ninja is OK, alleen jammer van de overstap van Sony naar Microsoft, waardoor ze naar mijn mening veel verlies mee hadden. Ik vond DOA2 stukken lekkerder en leuker spelen dan DOA3. Ninja Gaiden is wel chill.

  Heb ik wat gemist? Sinds wanneer was Team Ninja een exclusieve Sony developer??? En DOA3 >>>> DOA2  Xblok je bent de grootste nerd hier je hebt geen verstand van video games. Soul Calibu]r met een E schrijven en Mortal Kombat met een C.  HAHAHA • Gelukkig heb ik laatst NG voor 16 euro gekocht, wachtte al de hele tijd op de ultimate collection maar dacht dat die niet zou komen :(

 • Brain wat kom je praten dat ik nergens verstand van heb je kent me niet eens.

  Geef je mening maar over een ander persoon als je diegene goed kent of redelijk kent.  @Curved ik zei toch dat het mijn mening is en DOA is gewoon bagger ze zetten er lekkere chicks in omdat het dan beter verkoopt zonder die babes zou DOA niks zijn.  En grafisch beter boeie SF ziet er niet uit maar het is kk vet.
 • Dat jij Mortal Kombat boven DOA prefereert geeft wel aan hoeveel verstand je ervan af hebt. DOA kan prima meekomen met de andere toppers in het genre. DOA heeft een uitgebreid vechtsysteem met vele verschillende combo's per char, interesante characters, en mooie (en vaak interactieve) omgevingen om in te vechten.

  En verder loop je je meningen gewoon als feiten te verkopen.

 • Interesante characters jaja Bayman cker en die wannebe bruce lee.

 • ik hoop dat ze die DOA4 ook voor de PS3 ontwikkelen

 • @ xblok  Bayman is samen met Bas inderdaad één van de mindere characters, maar waarom vergelijk je het dan met Tekken of Mortal Combat !?  Tekken heeft pas vage characters, zoals een focking baby-dino, een lompe robocop immitatie, en nog een vaag drakenbeest, whatever. En in Mortal Combat heb je bijna alléén maar trieste fantasy-gothic achtige characters.  Goede vergelijking, porno.

 • Is niemand nu siked over NINJA GAID PERFECT EDITION??!!

 • volgens mij wordt dat wel iets speciaals, niet gewoon en disc met extra content erop geknalt. • Brain wat kom je praten dat ik nergens verstand van heb je kent me niet eens.

  Geef je mening maar over een ander persoon als je diegene goed kent of redelijk kent

  Je bent gewoon een dom kind dat onzin uitkraamt. Go away!
 • waarschijnlijk nog een DOA voor de XBOX… maar Ninja Gaiden: Black niet meer, hoop ik ;)  NJ: Perfect Edition?

 • @ Brain  je hebt geen hersens dus shut up.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren