1. En we gaan veder.

En we gaan veder.

Iets meer dan een jaar geleden was het superhip om een IG soap te maken, ik had SE week en om een goed excuus te hebben om niet te hoeven leren ging ik er ook 1 starten. Veder dan een proloog kwam ik nu. Deze week is weer SEweek tijd voor een deel 2!

Even opsommen wat er gebeurde:

-Stephan, JJ, Rick en Guido werden aangevallen door een evil force van Rano, ze kwamen erachter dat Rano een duister complot had om de slowchat voor eeuwig te sluiten. Hij moet gestopt worden

De beats van Tiesto klonken door zijn huiskamer, Stephan dronk een Fristi en rookte een sigaretje terwijl hij de gebeurtenissen van het afgelopen jaar overdacht.

Hij was Peter kwijt geraakt aan De Mods, Guido was ernstig gewond geraakt toen hij in de val werd gelokt door THUD.

De grootste schok was toch wel dat Rano was gestopt als duivelse leider van De Mods, hij had een sms gestuurd. "Stephan ik ben onze eeuwige rivaliteit helemaal zat, Triforce zal mij opvolgen en die stomme slowchat voor altijd sluiten. Ik ga met pensioen, hele dag beetje golfen".

De deurbel verstoorde zijn gedachtes, hij drukte zijn peuk uit en stond op om de deur te openen. JJ, Rick kwamen snel naar binnen. Guido kwam er achteraan gestrompeld op krukken.

"Jongens, status upate nu!" Beval Stephan.

"THUD is definitief bevestigd als NSB'er, we moeten wraak nemen" zei Rick.

Rustig aan Rick, er loopt al een mannetje van mij op vervolgde JJ. "En hoe gaat dat?" Vroeg Stephan. JJ vervolgde "Goed, Moniejj daagt hem uit tot een dance-off, dat wint hij nooit. Hij zal bloeden"

Guido probeert wanhopig een glimlach te forceren, "Mooi, ik vind het alleen jammer dat ik niet degene kan zijn die zijn schedel langzaam indrukt. Maar er zijn belangrijkere zaken, Peter is lange tijd dubbelagent geweest, onze locaties zijn voor het grootste gedeelde niet veilig. We zijn het contact met Riddley en Destiny kwijtgeraakt bij de slag om Amersfoort. Al hoewel het natuurlijk ook kan zijn dat door Mass Effect en internet problemen komt."

Stephan zucht diep, hij pakt een nieuwe sigaret en bedenkt dat het echt tijd is "jongens, we moeten meer leden krijgen voor ons verzet. We zijn nu slechts met zijn zessen waarvan twee niet bekend is of ze leven of niet. Ik stel voor om de rest van 9 euro te bellen.

"Die zullen nooit bij ons komen voordat ze de 10 euro villain hebben verslagen" spreekt JJ. Guido en Rick knikken instemmend. "Ik weet het" zucht Stephan "hebben jullie betere suggesties?"

Het blijft stil in de kamer, alle vier de mannen zijn diep in hun gedachtes. Is 9 euro echt de laatste hoop voor slowchattend IG?

"Ik bel wel." Het is Guido die de stilte verspreekt "dan kan ik mij nog enigszins nuttig maken" Terwijl Guido naar buiten strompelt om te bellen worden de andere 3 helden stil, wie moeten ze bellen als 9 euro niet wilt? De Roestige Garde?

Guido komt weer binnen "Ik had net Vet aan de lijn 9 euro wilt..." BAM een harde klap onderbreekt Guido. Een tweede klap volgt, en een derde, en een vierde. Bij de vijfde klap begeeft de deur het. In de deuropening staat THUD met een bewusteloze Moniejj over zijn schouder, achter hem verschijnt Peter. In zijn handen een gigantisch Banhamer. Hij trek een wenkbrauw op en opent zijn mond "You guys missed me?"

Dit artikel delen

Over de auteur