1. IG leden kondigen de Insider aan!

IG leden kondigen de Insider aan!

Beste IG bezoeker,

Een tijdje terug zijn een stel enthousiaste InsideGamer leden begonnen met het maken van een game-magazine genaamd “IeGee”. Ondanks groot enthousiasme bleek het jammer genoeg vrijwel onmogelijk zoiets vol te houden en na een paar uitgaven stopten we dan ook met deze opzet. Vanaf dat moment zijn er een paar driftige helden in de vorm van Aiii, Triforcehero en 7threst bezig geweest met een doorstart van de IeGee, die nu helemaal anders is.

Dames en heren, ik mag dan ook graag aankondigen dat we de Insider gaan lanceren aankomende zaterdag 26 februari. Een site van, door en vooral vóór IG-leden!

De vraag is natuurlijk, wat is de Insider? De Insider is zoals eerder gezegd de doorstart van de IeGee, maar is wel op een aantal punten anders. Zo willen wij in plaats van een tweemaandelijks magazine een site presenteren waarop wekelijks nieuwe artikelen worden geplaatst. Waar die artikelen over gaan? Wij willen graag iets anders doen dan andere sites, dus de recensies en previews die je normaliter ziet, zullen vrij schaars zijn bij de Insider. Wel zul je beginners guides vinden, getiteld Upstarts. We bespreken daarnaast de positieve en negatieve aspecten van een game, hardware en andere onderwerpen binnen het gaming landschap in “de zin en onzin van” artikelen. Bovendien gaan we ook columns schrijven zoals de Ctrl+i en Game Over. Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden, uiteraard komt er nog meer. Denk bijvoorbeeld aan coverage van evenementen, interviews et cetera. Dit, nogmaals, als aanvulling op datgene wat InsideGamer al biedt.

De Insider heeft dus wel wat overeenkomsten met IeGee, maar toch is het weer anders. Neem dat echter niet van ons aan en ervaar het gerust zelf. Wij zien jullie dus graag terug op www.deinsider.nl en nog belangrijker: laat ook van je horen! Registreer je gerust en discussieer mee! Voor meer informatie kun je ook direct mailen naar 7threst@gmail.com.

De Insider bestaat uit: Aii, Triforcehero, 7threst, Mortal Marcel, Tidow, Sadist, God Ralph, thethief09 en AJBuwalda.

Dit artikel delen

Over de auteur