1. Meer chiptunes!

Meer chiptunes!

Ik ben nog altijd even actief met het "producen" van chiptune en de laatste tijd hebben er wel wat leuke ontwikkelingen plaats gevonden :) En aangezien ik nou eenmaal graag mezelf schaamteloos promoot, deel ik graag mijn verhaal hier op IG. Gewoon, omdat het kan!

Naast 8Bit Collective, Soundcloud en Youtube, uploade ik ook altijd nog mijn songs op Newgrounds. Newgrounds werd al snel één van de websites die ik minder vaak in de gaten hield, simpelweg omdat er te weinig gereageerd werd. Laatst logde ik na lange tijd in op mijn Newgrounds account en hey! Twee inbox berichten.

Het eerste bericht was van een persoon die het zowaar leuk vond om één van mijn oudere tracks te remixen. Uiteindelijk niet zo`n big deal, maar het is toch altijd leuk wanneer mensen iets willen doen met de muziek die jij gemaakt hebt :)

Het tweede bericht vroeg toestemming om mijn muziek te kunnen gebruiken voor een flash video die hij graag wou maken. Ik ben niet de ergste als het aan komt op rechten en dus stuurde ik een geruststellend bericht terug met de bevestiging dat ik toestemming gaf. Nog geen twee minuten later liet hij me weten dat de flash movie al af was en online stond. Ik zeg twee dingen: Hamsters & Lightsabers!

Natuurlijk heb ik in de tijd daar tussen ook niet stil gezeten en heb ik onderhand twee nieuwe chiptracks uitgebracht. Ze zijn gratis te downloaden en royaltie free, wat betekend dat ze door iedereen gebruikt mogen worden :) Het enige wat ik vraag is dat ik het eindproduct te zien krijg en een simpele plaats in de credits/beschrijving/whatever is natuurlijk altijd leuk :D

Blargh

Break-A-Leg

Bedankt voor het lezen en luisteren^^ Kritiek is altijd welkom!

Dit artikel delen

Over de auteur