1. Request-a-blog

Request-a-blog

Kijk en luistert beste Insidegamervrienden!

Ik vraag me af of er behoefte is vanuit jullie (Insidegamer lezers) aan een rubriek die de redactie nog niet in haar arsenaal heeft opgenomen? Waarom ik dit vraag: Ik schrijf erg graag, maar om zo maar wat in het wilde weg te schrijven gaat me net wat te ver. Dus als jullie iets hebben van “hier zou ik nou wel eens wat meer over willen weten” (game gerelateerd) of “Joh, Frolos, hoe denk jij hier nou over”, laat het dan weten in de comments, en dan kom ik daar deze week in een andere blog op terug. Het hoeft natuurlijk niet iets te zijn wat je graag vaker terug zou zien komen op de frontpage van insidegamer, gewoon alles waar je een vraag over hebt, meer informatie over wil hebben, een ongezouten mening over wil, of gewoon een goed verhaal, laat het me weten en ik ga proberen om zo iets moois mogelijk van te maken.

In de kijkersvragen van afgelopen zaterdag hoorde ik iets over ‘uitgespeeld’, geen idee wat die rubriek inhield, maar als je me vertelt waar het om ging dan hebben we misschien al een begin te pakken voor een blog later deze week.

In de tussentijd mag je van mij een verhalenserie verwachten die ik nu aan het maken ben (ideeën daarvoor zijn ook welkom). Het zal om een game of gameserie gaan waarbij ik een verhaal schrijf vanuit het perspectief van een personage in die game. Ik heb het op de World of Warcraft forums ooit gedaan en daar werd het erg leuk gevonden, het ging toen om een warrior die ik levellede daar alleen maar instances te doen, als tank (niks spannends nu, in 2007 een epische onderneming). Daarnaast speel ik met het idee om een consumenten blog te maken, klant is koning en ik vindt het normaal om zoveel mogelijk waarde te krijgen voor mijn salaris/zakgeld.

Dus laat aub een comment achter en jullie gaan van mij horen (zien ha-ha).

Dit artikel delen

Over de auteur