1. The Bear Community

The Bear Community

“Yes, that is a capital T there” deze legendarische woorden sprak Metian in een reactie op ‘The Bear Community’. Verder in dit schrijven lees je alles over de echte beer! Van “Aantrekken van een leuke beer” tot “Zalm vangen” al is het laatste hoofdstuk altijd wat controversieel geweest binnen The Bear Community, want je loopt het risico om een nagel te breken…

Wat me opvalt aan ‘ze’, is dat ze dusdanig georganiseerd zijn dat het lijkt alsof ze een afsplitsing zijn van de Illuminati. Ik bedoel, ze hebben een eigen magazine http://www.Bearpartymagazine.com , en zijn niet bang om maatregelen te nemen tegen leden die zich niet aan de regels houden. Een andere parallel die je kunt trekken is met de film ‘Fight Club’. “Welcome to The Bear Community. The first rule of The Bear Community is: you do not talk about The Bear Community. The second rule of The Bear Community is: you DO NOT talk about The Bear Community!” Ik kwam tot deze conclusie omdat ik gisteren over straat ben gegaan en mensen heb aangesproken, waarvan ik vermoedde dat ze beren waren. Vreemd genoeg wilde niemand toegeven dat ze daadwerkelijk beren waren!

Beren onderling gedragen zich net als een groep tieners. Je hebt de populaire beren, de alto’s, de wanna-be’s en alle andere smaken. De populaire beren, houden niet van te dikke beren of beren met te weinig haar. De wanna-be beren zouden graag een nummertje maken met de populaire beren. Uit onderzoek is gebleken dat beren erg racistisch zijn! Zwarte beren zijn namelijk stukken minder populair dan ijsberen.

Het probleem de laatste tijd met beren is dat ze boos zijn! Ze zijn boos omdat mensen grapjes maken over beren op internet. Deze zogenaamde “memes” komen de beren de spuigaten uit. Zo is er de breakdansende beer, de variant in de link is mijn favoriet http://knowyourmeme.com/photos/5546. Pedo-beer, deze beer haalde het zelfs tot het logo van de olympische spelen van Vancouver 2010! Een andere, populaire draai die aan de beren wordt gegeven zijn de cocaïne beren. Een grote misvatting waarvoor ik jullie wil behoeden is de Bear Grylls beer meme! Bear Grylls is geen onderdeel van The Bear Community. Bear is een een wabba-be beer, of een chaser, daar ben ik nog niet overuit. Maar zijn gedrag laat duidelijk zien dat hij graag bij de groep wil horen, en probeert zo hard om bij de groep te horen dat hij er zelfs een tv-programma voor heeft gemaakt. De opvatting op dit moment is dat Bear geen onderdeel is van de gemeenschap, ondanks dat het programma ondertussen in zijn vijfde seizoen zit.

Het wordt tijd om te gaan kijken wat deze gemeenschap straks na gaat laten. De schade van deze gemeenschap kan zowel op sociaal, economisch en politiek niveau gigantisch zijn! Als deze beerhttp://www.funny-quotes.co/2011/03/07/homer-simpson-jury-duty zou sterven aan AIDS dan zouden de gevolgen voor de mensheid gigantisch zijn. Mocht deze beer http://standaard.typepad.com/cafefoto/2007/08/vissen-met-poet.html het loodje leggen dan zitten 142 miljoen mensen zonder baan! Het is daarom van belang dat we allemaal de beren die we kennen, knuffelen en heel veel warmte en liefde toe dragen! (pas op met bukken) Mocht je bij willen dragen aan deze langzaam uitstervende groep dan stel ik voor dat je je eerst verdiept in de manier waarop beren paren en zich voortplanten. Het paringsproces is niet iets waarover ik uit kan weiden aangezien mijn onderzoek op dat gebied ontoereikend is. Maar mocht je ervaring hebben dan mag je dat laten weten in de reacties. Het voortplantings proces is echter wel iets waar ik meer inzicht in heb, de resultaten zijn echter zorgwekkend. De gemiddelde beer plant zich voort middels deze manier. Ze surfen naar http://www.buildabear.com/ en kiezen daar een klein schattig beertje uit. Het probleem met dit is echter dat er bijna geen aanbod is van ijsberen! Dit zorgt voor een tweedeling in de maatschappij van de beren. De beren moeten oppassen dat er straks geen beer komt met één testikel die zegt dat alle zwarte beren tweederangs beren zijn. Dit zal ongetwijfeld opgelost worden door een zwarte beer die een droom heeft http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Luther_King,_Jr.. en een andere zwarte beer waar liedjes over gezongen worden. http://www.youtube.com/watch?v=fm7p-RLFg2I.

Laat het niet zo ver komen! Help de beren! Draag uw naaste beer warmte en liefde toe, geef ze af en toe een gratis condoom, en laat ze, en dit is serieus, gewoon hun eigen leven leidenhttp://www.at5.nl/artikelen/30696/toename-homo-gerelateerd-geweld-in-amsterdam.

Dit artikel delen

Over de auteur