1. 5 jaar lid, JEUJ!

5 jaar lid, JEUJ!

5 jaar, vijf jaar, VIJF jaar! Een lange tijd, dat zeker. Natuurlijk is het makkelijk lang lid te zijn vast iets, gewoon aanmelden en klaar. Maar in die 5 jaar actief blijven, dat is iets waar vaak mensen toch niet het geduld ervoor hebben. Tenzij het natuurlijk een intresse is van hun!

En dat is Insidegamer zeker voor mij, op 1 april 2006 melden ik mij aan voor de website, die toen nog versie 2 was, vlak voor de lancering voor versie 3. Diezelfde dag maakte ik een recensie die natuurlijk afgebrand werd. Maar van je fouten leer je, en dat kun je ook zien in de voortgang van mijn recensies. Mijn laatste recensie stamt alweer af uit december 2010, en die daarvoor 21 februari 2009. Meer dan een jaar heb ik dus geen recensies geschreven. Ik had er gewoon geen zin meer in, en heb vaak moeite met de Nederlandse taal, alles mooi verwoorden lukt me gewoon niet.

Ik heb voornamelijk games gerecenseerd die ik echt tof vind, die een echte indruk achter lieten. En het gevoel dat ik kreeg bij sommige games kan ik nu nog steeds terughalen en dan heb ik gelijk zin om die game te spelen. De deuntjes uit Metroid Fusion, oh god wat was ik bang voor die SA-X. Zodra ik die voetstappen hoorde, scheet ik al 7 kleuren in mijn broek…Splinter Cell: Chaos Theory is by far mijn favorieten game, ik heb echt een zwak voor stealth games en Chaos Theory deed alles goed! Maar eigenlijk waren al die games erg speciaal voor mij.

Fuu ik wou gaan kijken wat nu mijn eerste forum bericht was, maar blijkbaar werkt dat niet meer…

Het forum bezocht ik toen niet vaak, pas rond mijn eerste stage op school ging ik daar ook rondhangen. Ik kwam voor het eerst in de slowchat, nummer 67 volgens mij, en ik las gewoon beetje de posts. Uiteindelijk werd ik steeds actiever op het forum en vandaag de dag ben ik alleen maar daar te vinden. Heel af en toe kijk ik op de frontpage voor wedstrijden, nieuws berichten etc.

In die vijf jaar heb ik ook ervaringen opgedaan die ik nooit meer zal vergeten. Degene die me altijd zal bij staan is toch wel die van het Killzone 2 User Preview. Op een willekeurige dag kreeg ik een PM van Jelle dat ik, samen met 9 andere, gekozen was voor het User Preview evenement voor Killzone 2. We zouden de perskit krijgen en dus al 2 weken van te voren kunnen spelen! Als we eenmaal het hoogste level waren, gingen nog wat record sessies houden met wat gasten van Sony en Guerrilla!

Dit klonkt natuurlijk harstikke tof, en ik was dan ook ontzettend enthousiast, maar het werd zelfs beter. We werden ook nog eens uitgenodigd voor de release party in Amsterdam, gratis drank, hele avond feesten en de man achter dit hele idee ontmoeten; Dave Epke. Ik heb alles bewaard van deze hele ervaring, van de perskit tot de dogtag die we kregen bij het feest!

Een jaar later ontmoet ik Dave weer, deze keer op het Modnation Event, waar we lekker gingen karten en gamen natuurlijk!

Hartstikke tof allemaal, maar de grootste lol beleefde ik toch wel op het forum, de zinloze/zinvolle gesprekken in de Slowchat, het Dope Pic topic en natuurlijk de raid op het BG forum!

Of ik spijt heb dat hier veel van mijn vrije tijd is ingegaan? Nee, absoluut niet!

Dit artikel delen

Over de auteur

MonkeySleeve | As a finale touch, God created the Dutch |