1. Eerste informatie nieuwe Call of Duty bekend

Eerste informatie nieuwe Call of Duty bekend

Nadat Activision in maart al bekend maakte dat er een nieuwe Call of Duty voor de spelcomputers zou verschijnen, is vandaag de eerste informatie omtrent dit spel naar buiten gekomen. Zo luidt de titel van het spel Call of Duty 2: The Big Red One en verschijnt het op de Xbox, PlayStation 2 en GameCube.

Dit nieuwe deel speelt zich wederom af in de Tweede Wereldoorlog waarin jij met je team historische gevechten aangaat. Zo kom je onder andere in de Afrikaanse woestijn en op het strand van Normandië. Daarnaast moet de kunstmatige intelligentie in dit deel behoorlijk zijn opgeschroefd. Om het nodige realisme in het spel te stoppen, heeft Activision de hulp ingeroepen van twee soldaten, John Hillen en Hank Keirsey.

Call of Duty 2: The Big Red One bevat ook multiplayer modi, maar het is nog niet zeker of die ook online te spelen zijn. Call of Duty 2: The Big Red One verschijnt in herfst.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Tja , niet alles kan perfect zijn :( :p

  • Niet op de pc?

  • Gelukkig nog op de GameCube

  • er komt ook een pc versie hoor, maar die is geloof ik anders dan console versie. en de pc versie trekt me het meest :D maar wel jammer dat de pc-versie niet meer in WOII afspeelt (d8 ik tenminste)

  • wel leuk!:)

  • The big red one is ook een film over de tweede wereldoorlog (in Afrika geloof ik)… zou dat er iets mee te maken hebben?

  • De titel \"The Big Red One\" is inderdaad die ook van een WW-II film met o.a Lee Marvin en Mark Hamill (ook bekend als Luke Skywalker uit Star Wars). De film speelt zich gedeeltelijk af in het Noord-Afrikaanse theater, daarna gaat het over naar Europa. De film is enigzins gedateerd, maar zeker de moeite waard om eens te bekijken. Het spel moeten we maar afwachten…

  • @ division x ja ik bedoelde eigenlijk niet meer het \"standaard\" WWII maar in andere landen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren