1. Close Combat: First to Fight

Close Combat: First to Fight

Deze week stond in onze spotlight een realistisch schietspel van 2K Games, Close Combat: First to Fight. In de spotlightintroductie struikelden wat bezoekers over onze bewering dat het een ‘onverwacht goed spel’ was. Die bewering ontstond na een eerste speelsessie en in vergelijking met de eerste reviewscore (2.8 van Official Xbox Magazine) vonden we het allemaal wel meevallen. Het concept sprak aan en het spel zag er goed uit. De discussie op InsideGamer ging echter nog wel even door en wat blijkt is dat de meningen over Close Combat: First to Fight toch ver uit elkaar liggen. De ene persoon vindt het niks, de andere ergert zich niet aan de foutjes en speelt lekker door.

Lees alles over Close Combat: First to Fight!

Die tweestrijd in meningen kwam ons als redactie goed uit. We zijn volop in experimentfase voor dubbelrecensies of in ieder geval meerdere scores onder een recensie. Daarom trokken we één consolegamer uit zijn bed en één PC-gamer. De consolegamer, Mark, speelde met veel plezier bijvoorbeeld Brothers in Arms, neemt het niet zo nauw met kleine, technische foutjes en kijkt vooral naar de plezierfactor. Sander is een stuk strenger en helemaal gek van realistische teamshooters. Hij houdt van tactisch nadenken en hoopt dat in dit spel tegen te komen. Wat heeft jouw voorkeur?

Zelf een mening over Close Combat: First to Fight? We kunnen ons voorstellen van wel. Klik daarom hier en schrijf zélf een recensie! Zorg wel dat je geregistreerd lid bent van InsideGamer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Dat is wel een aardig verschil

 • Vreemd dat de ene zegt dat het realistisch is, terwijl de andere zegt dat het niet zo is.

  Ook raar vind ik dat de eerste zegt dat je teamgenoten zelfstandig zijn en daarna zijn mening tegenspreelt bij minpunten: kunstmaige inteligentie

 • Vreemd dat de ene zegt dat het realistisch is, terwijl de andere zegt dat het niet zo is.

  Ook raar vind ik dat de eerste zegt dat je teamgenoten zelfstandig zijn en daarna zijn mening tegenspreelt bij minpunten: kunstmaige inteligentieTja, het zijn twee meningen. De één kan iets anders dan de andere vinden. Darnaast, kunstmatige intelligentie kan ook vijanden betreffen.

 • Vreemd dat de ene zegt dat het realistisch is, terwijl de andere zegt dat het niet zo is.

  Ook raar vind ik dat de eerste zegt dat je teamgenoten zelfstandig zijn en daarna zijn mening tegenspreelt bij minpunten: kunstmaige inteligentie Zoals je in mijn laatste alinea kunt lezen slaat dat minpuntje voor de AI op de vijanden

 • Volgens mij zegt niemand dat het realistisch is, maar de ene had het juist verwacht en de andere vindt het juist wel relaxed dat het niet te realistisch is. Of zie ik dat nu verkeerd?

 • Oke en welk cijfer moeten we nou geloven :P

  Nee hoor is wel handig zo dus neem gewoon het gemiddelde van de 2 en mijn mening is dus ga het niet kopen.

 • Het zijn twee cijfers, allebei voor andere platformen…

 • @ sega: kies de mening uit die het beste bij jou past. Zoals in de recensie te lezen is: Mark heeft liever een titel met wat meer vaart erin, en Sander had echt gehoopt op een ultrarealistisch spel.

 • Uhh er stond een :P bij dus meende die eerste zin niet.

 • Jammer dat de AI niet goed is, want die moet wel goed zitten in dit soort games.

 • De twee score op PC is ietsje te laag. Een 7/10 was goed geweest. En ja, heb de game zelf ook.

 • Het spel is wel meer dan een 6 waard

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren