1. Ultimate Spider-Man ook naar GBA en DS

Ultimate Spider-Man ook naar GBA en DS

Activision heeft bevestigd dat Ultimate Spider-Man ook op de Game Boy Advance (GBA) en Nintendo Dual Screen (DS) zal verschijnen, over een PlayStation Portable (PSP) versie werd helaas niet gesproken.

Details en beeldmateriaal zijn nog niet vrijgegeven, ook is nog niet duidelijk wanneer we de GBA en DS-versies dit spel kunnen verwachten. Eerder werden de eerste beelden van de consoleversie van Ultimate Spider-Man vrijgegeven dat op de PlayStation 2, Xbox, GameCube en waarschijnlijk de Xbox 2 zal verschijnen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • cool……  alleen nor nix over psp versie

  dat is waarschijnlijk een kwestie van tijd…

 • Ach, de PSP heeft al een hele toffe Spider-Man 2 game, vermaak me er op dit moment iig wel mee. :)

 • Ik vind dit een beetje uitmelkerij. Ze pakken dan wel uit met een compleet nieuwe vormgeving, uit Spiderman valt gewoon niet meer te halen dan er al uit is gehaald.

  Hopelijk beïnvloeden de cell-shaded graphics ook het gameplay-aspect.

 • ach ja, mss zijn er nog spiderman freaks die het willen kopen?

  anyway, nog niks over de psp versie :D

 • he even over PSP tegen DS, JEKAN ZE NIET MET ELKAAR VERGELIJKEN, het zijn 2 verschillende consoles, straks als de nieuwe game boy uitkomt mag je vergelijken maar de DS is geen \"concurrent\" van de PSP ok?  ontopic: wel gaaf dat hi naar de DS komt :D

 • Tuurlijk vergelijk je ze het zijn allebei handhelds en kom mij niet wijsmaken dat het niet concurenten zijn.

  De DS heeft meer handlangers 5/6 miljoen en is een goeie doelgroep + dat de DS lekker cell shaded graphics kan draaien(zegt Nintendo)

 • Kan de PSP dan geen cell shaded graphics draaien? Lijkt me wel hoor…  Maargoed ik zit nie echt te wachten op portable versies van Spiderman. Nie voor de GBA en DS in elk geval. Die zijn tot nu toe allemaal nogal bagger geweest. Ultimate Spiderman op de DS gaat ook echt geen Cell-Shaded graphics gebruiken denk ik. Dan had Spider-Man 2 op de DS ook wel dezelfde versie als die op de PSP mogen zijn. Inplaats daarvan werdt het een vaag 2D spel met 3D graphics.

 • ow gaaf misschien ga ik hem wel kopen die andere (spider man 2) voor de ds was echt geen leuk spel hopelijk is die wel leuk

 • cool, die nieuwe cell-shaded stijl (zoals spiderman eigenlijk moet zijn) ziet er goed uit bij de console versie's dus hopelijk wordt het een vette game voor de ds :D

  en ook leuk dat de gba nog steeds redelijk veel games krijgt :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren