1. Sega bezig met Sonic Rush?

Sega bezig met Sonic Rush?

Sega heeft op het Amerikaanse patentbureau de naam 'Sonic Rush' laten vastleggen. Dit kan betekenen dat Sega een spel met deze naam in ontwikkeling heeft. Er zijn echter nog geen details of beeldmateriaal beschikbaar.

De naam kan wellicht ook de titel zijn van een Sonic-spel in ontwikkeling. Zo heeft Sega de Sonic op de Dual Screen, die vorig jaar op de Electronic Entertainment Expo (E3) werd getoond, nog geen subtitel gegeven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Het kan ook de sonic zijn die op psp komt -_-..Die heeft namelijk ook nog geen titel… Dus waarom ga je dan meteen uit van de NDS -_-

 • ok, hopelijk belooft deze wat meer (en beter..)

 • @ Cartmen  Aangezien daar beelden van zijn geweest, en die heel erg goed is ontvangen, de tech-demo dan

 • Sega heeft voor de PSP wel een Sonic aangekondigd.

  Dus deze kan dat misschien best wel zijn.

 • De sonic game die naar de PSP komt is volgens mij Shadow the hegehog..

 • Mensen weten misschien dat Lauran Beers een beetje de man van het nieuws is de laatste tijd, en heeft een voorkeur op Nintendo. Mss dat hij dus niet zoals al de PSP fanboys de gamelijst heeft bekeken. Net als jullie mierenneukertjes niet die van de DS. Vandaar dat heeeel misschien de DS versie naar binnen schoot…

 • Cartmen wat ben jij een Fanboy zeg.. Maar ik vind Rush meer bij DS passen. Net als Scratch! VJ..

 • Precies op de PSP komt heus wel Jak portable of DaxterPSP

 • Ik denk dat dit de DS titel wordt. Sega heeft gezegd dat Sonic op de DS wel wat weg heeft van de tech demo en daar past het woord \"Rush\" prima bij.

 • Ik hoop voor de GC of DS exclusief aangezien die mij alleen maar intereseren

 • Maakt mij op zich niet zoveel uit op welke console 'Sonic Rush' uitkomt als het maar trouw is aan de 2d-games uit de 16-bit periode. Ik had nog wat filmpjes gezien van de Sonic DS tech-demo en het kwam bij mij echt over als een gimmick. Hetzelfde gevoel dat ik had na het zien van dat Yoshi-spel. Ben geen PS2-fanboy, maar ik kan gewoon niet bedenken hoe je, gebasseerd op de Sonic DS tech-demo, een fatsoenlijk spel kan maken.  Heb altijd Sega gesteund met al hun spellen maar ben een beetje teleurgesteld in de keuzes die ze de laatste tijd hebben gemaakt (b.v shoot 'em up 'Shadow the Hedgehog' en 'Sega Superstars'). Mocht 'Sonic Rush' toch weten de mogelijkheden van de NDS weten te gebruiken; er in iedergeval meer uit halen dan de tech-demo, dan petje af voor Sega.

 • Hoewel ik zelf Sega altijd zal steunen hoop ik niet dat ze nou een beetje te veel Sonic titels gaan uitbrengen. Voor je het weet zien we Sonic ook overal in.

 • idd. er zijn zelfs al plannen om em in mariokart een ssbm te stoppen ( serieus).

 • Als Sega er echt aan zit te denken; waarom moet Sega nou per se Sonic in 'Mario Kart' en 'Super Smash Brothers' doen? Daar heeft Sonic niets te zoeken. Zeker om aan te geven dat Sega en Nintendo nu dikke vrienden zijn.  Vandaar ook dat de volgende 'Sonic Collection' een GC-exclusive zou zijn. Kortom; ik hoef Sonic niet in 'Mario Kart' of 'Super Smash Brothers,' maar (om het nog enigszins on-topic te houden) hoop natuurlijk dat, ondanks dat ik denk dat het niet zo veel voor gaat stellen, 'Sonic Rush' toch een goed DS-spel gaat worden. We zullen zien …

 • sonic zal heus niet overal in geplaatst worden hoor, het is niet de nieuwe mario ofzo :P

  anyway, sonic had wel leuke games, kijken of deze net zo leuk wordt.

 • Ik hoop het maar. Zou zonde zijn als Sonic de kant op zou gaan als Mario. Niet dat ik wat tegen Mario heb (okay, soms wel …) maar da 's meer omdat hij in elk spel opduikt. Hij heeft zoveel spellen dat het gewoon bijna teveel van het goeie is.  Als Mario, Peach en Luigi voorkomen in NBA Street vol.3 dan vind ik dat doodzonde van de characters en zonde omdat Mario, Peach en Luigi totaal niet passen in NBA Street vol.3. Zo 'n zelfde gevoel zou ik krijgen als Sonic in b.v Mario Kart zou komen. Ik denk dat zelfs jongere gamers in zullen zien dat de twee niet samen zouden kunnen in een spel, tenzij een van de twee aan de ander wordt aangepast (qua 'look'). Nogmaals, ik hoop dat Sonic gewoon/alleen in zijn eigen spellen blijft en hoop ook dat Sega opnieuw klassiekers zoals in de 16-bit periode kan maken …

 • hopelijk maakt sega nu wel een goed spel, en niet zoiets als shadow sonic of zo :S  en ik denk ook dat het gewoon de ds-versie is, aangezien dat het meest logische is door de e3 demo van vorig jaar en de naam.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren