1. 10.000 IGS, dat moet gevierd worden!

10.000 IGS, dat moet gevierd worden!

Het is mijn verjaardag. Mijn IG verjaardag, welteverstaan. Op 28-4-2011 heb ik namelijk de mijlsteen van 10.000 IGS breikt en dit moet natuurlijk gevierd worden. Naast het onderstaande gifje besloot ik ook nog eens van de gelegenheid gebruik te maken door mijn ervaringen op IG eens lekker uit te typen.

Celebration!

Dus, hoe begon het ook alweer? Lang geleden, toen ik nog een klein noobje was, kwam ik terrecht op Insidegamer. Het was een awesome gamesite en get this, het was Nederlands. Ik volgde het nieuws en de ware frontpage-bitch ontwaakte algauw in mij. Maar wat ik natuurlijk het leukst vond aan IG was het feit dat ik er mijn bescheiden mening over mijn nieuwste videogames kon dumpen en nog sterke kritiek en complimenten kreeg ook! Doormiddel van het plaatsen van recensies besefte ik hoe leuk ik het eigenlijk vind om taal op creatieve manier te gebruiken en mijn mening over te brengen. Zonder sommige mensen was ik echter nooit zo goed geworden in het schrijven van recensies en daarom wil ik hierbij mijn trouwste feedbackverzorgers hartelijk bedanken voor hun harde zwoegen:

DevilDwarv

Leon_

Toly!

Flow.

Pip-Boy_J

Kimmyboy

Thethief09

You guys are awesome. Every single one of you.

Zoals eerder vermeld was ik een ware frontpage-bitch. Ik genoot van Uitgespeeld en werd een ware Jelle-fan en ik werd meer en meer aangesproken door de community van IG. Vandaar dat ik ook langzaam mijn eerste stapjes op de fora begon te zetten. Heel sneaky even mijn favoriete personage een puntje verder helpen in Battle of the Game Characters, heel stiekem eventjes mijn nieuwste desktop wallpaper showen in het daarvoor bestemde topic... En zo kwam er uiteindelijk een dag dat ik me op de slowchat begaf. En ik kan vol overtuiging zeggen: this is where the magic happens ;D. Ik maakte kennis met de IG-legendes zoals de alleswetende Sadist, het feestbeest Aiii, de homoseksuele 7threst en vele anderen. Epische GIFjes, perverted pictures en lekkere discussies, het kan allemaal op de slowchat! Ik vogelde langzaam uit hoe het allemaal werkte en vandaag de dag kom ik nog bijna iedere dag wel even hallo zeggen. THUD!!, Daniel, Calamity, Lemonlight Got_owned en Dariee zijn mensen waarmee ik altijd wel ergens over praten kan en dat maakt de slowchat gewoon hartstikke awesome.

InsideGamer is hartstikke cool en ik ben blij dat ik mijn verjaardag van 10k op zo’n prachtsite heb mogen vieren. En nu: gamen!

PS

JJ. IS OOK EEN TOFFE GAST! NET ZOALS RAKEL! EN LINIUS PALLITAX IS OOK EEN AWESOME DUDE!

Dit artikel delen

Over de auteur