1. Imperial Glory

Imperial Glory

Dat er tijdens deze roerige week van beurzen en allerlei nieuwe titels ook nog games uitkomen, is duidelijk. Deze week daarom in de spotlight op InsideGamer: Imperial Glory, de nieuwe strategietitel van Pyro Studios waarmee wij toevallig vorig jaar tijdens de E3 voor het eerst kennis maakten. Verwacht van ons uiteraard een recensie en een artikel binnen de rubriek ‘Alles Over’.

Over Imperial Glory

Imperial Glory wordt ontwikkeld door Pyro Studios, de makers van Commandos. Het spel kent twee soorten gameplay. Voor al het plannen wordt een overzichtelijk turned based-principe gebruikt waarbij je een goed beeld krijgt dankzij een uitgebreide kaart, terwijl je de gevechten real-time in 3D zult spelen.

De setting van het spel is de negentiende eeuw. Uiteraard kun je alle landen die in die periode actief waren besturen, waaronder Engeland, Frankrijk en Rusland. Zoals je al in de impressie hebt kunnen lezen, is het spel qua opzet vergelijkbaar met de strategiehit Rome: Total War, met als noemenswaardig verschil dat de speler in Imperial Glory ook op het water zélf kan vechten.

Behalve een singleplayer kent Imperial Glory ook een multiplayer-modus. Daarin kun je met maximaal vier personen (2 tegen 2) spelen. Imperial Glory ligt vanaf 20 mei in de Nederlandse winkelschappen en is exclusief verkrijgbaar voor de PC.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • dat is echt een mooi spel. maar het is niet beter dan rome total war

  • Imperial Glory is zo een lau spel.

  • Dit is echt een vet spel. ik vind het veel uitgebreider en vooral leuker dan rome total war( en ja, ik heb rome). ik speel nu nog de demo en orgineel bij een vriend, maar als ik over een paar maand geld heb ga ik deze zeker kopen!

  • Als je troepen 'suffering casulations' hebben, das zo'n rood kruis hoe kun je ze weer voltallig maken? op een ander safe lukte dat wel. moet je er een gebouw voor bouwen(en een in de hoofdstad of in een veroverde provincie?) ant het lukt me welmet schepen:s

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren