1. Games zijn kut!

Games zijn kut!

Zoals jullie weten is het PSN offline, deze gelegenheid wil ik even aangrijpen om mijn eigenzinnige visie de wereld in te gooien en te verklaren dat games en consoles enzo gewoon kut zijn. Mensen zien mij normaal als een optimist die positief in het leven staat, maar ik vind games gewoon heel erg kut. Laat ik een lijst met voorbeelden opnoemen om mijn punt nog meer kracht bij te zetten dan ik in deze inleiding al gedaan heb. Wie zit er nou niet te wachten op mijn mening?

Neem nou Microsoft. Met hun shooters met die gespierde lelijke gasten, geen gast die daar toch opgewonden van wordt? Stop dan gewoon wat bitches in een spel met een geweer en instant succes, maar nee Microsoft blijft in hun tunneltje zitten. En dan die andere games die allemaal gewoon regelrechte kopieen zijn van dat andere grote bedrijf, maar daarover later in deze column meer.

En dan Nintendo, met al die kleurige games. Ik ben niet iemand die vaak clichés gebruikt in zijn tekst maar het zijn allemaal wel van die kiddy games toevallig. Neem Mario, we leven in 2011, wie wil dan nog met een loodgieter spelen, er zijn toch veel stoerdere beroepen. Of neem Zelda met die kleurige graphics. Of Kirby, wtf man. Of Donkey Kong. Of Luigi. Of Metroid. Of Animal Crossing.

En dan Sony, wat een kutbedrijf met hun kutgames. Moet ik dit werkelijk nog onderbouwen?

En verder heb je ook nog die games op Facebook. Dan kan je een boerderijtje enzo maken, dat is toch niet meer normaal. Daar kom je toch helemaal niet voor op Facebook. En die games zijn ook nog eens fucking lelijk. Nee als ik dan een game ga spelen speel ik hem wel op iets anders, maar niet op Facebook.

En mobiele games zijn ook kut. Mobieltjes zijn om te bellen, en niet voor spellen. Ik wordt helemaal gek van al die mensen in de trein en de tram die spelletjes zitten te spelen op hun mobiel. Daarom ga ik tegenwoordig maar met mijn auto, net nieuw, 50.000 euro was hij.

Wat ik dus probeerde duidelijk te maken in voorgaande alinea's is dat Microsoft, Nintendo en Sony en alle andere bedrijven gewoon kut zijn mocht dat nog niet duidelijk zijn. En mensen blijven de games gewoon slikken als zoete sperma.

Ik drink mijn eigen pis.

Dit artikel delen

Over de auteur