1. Ubisoft brengt Shin Megami Tensei naar Europa

Ubisoft brengt Shin Megami Tensei naar Europa

Ubisoft heeft een deal gesloten met de Japanse ontwikkelaar Atlus om het derde deel uit de Shin Megami Tensei reeks in Europa uit te brengen. Shin Megami Tensei Lucifer’s Call zal eind juni voor de PlayStation 2 in Europe en Australië worden uitgebracht.

Het eerste deel uit de Shin Megami Tensei reeks verscheen eerder op Nintendo's Super Famicom. Dit derde deel, dat exclusief voor de PlayStation 2 ontwikkeld is, is gebaseerd op de Premium "Maniax" editie uit Japan. Deze speciale editie bevat onder andere een bekend karakter uit een ander spel, namelijk Dante uit Devil May Cry.

Alle RPG liefhebbers zullen genieten van het donkere verhaal dat garant zal staan voor ruim 50 uur speelplezier. Het spel zal daarnaast gelokaliseerd worden voor de Engelse, Franse en Duitse markt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Cool! lijkt me wel wat.

 • kan een heel goed spel worden als er echt lang aan gewerkt is en de overstap van 2D naar 3D.

 • Hoe kan in dat spel Dante zitten als die van Capcom is.

 • Ik kijk er nu al naar uit!

 • Hoe kan in dat spel Dante zitten als die van Capcom is.

  De reden is geld.

  I gotta have this game.

 • Zeker mooi, heb hier-en-daar positieve reviews gelezen en ben wel benieuwd. Hoe dan ook; de graphics zien er okay uit en denk dat de gameplay ook wel goed is.  Heb op de gameplay van RPG 's nooit echt iets aan te merken, maar hoop dat het verhaal mij aanspreekt dan heb ik in iedergeval weer een RPG voor de PS2 om naar uit te kijken.

 • En dat gaat voor de nieuwste versie ook op. Het spel wordt alleen uitgebracht door Ubisoft, dus zij verslepen als het ware de spelletjesdozen naar Europa. That's all.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren