1. Majesco kondigt Black & White Creatures aan

Majesco kondigt Black & White Creatures aan

Majesco heeft aangekondigd dat zij het simulatie spel Black & White naar de Nintendo DS en de Playstation Portable zullen brengen. Het spel zal in het begin van 2006 in de Verenigde Staten worden uitgebracht.

In het spel zal je, net zoals op de PC versie, de krachten van een god krijgen. Het doel is om met je krachten het eiland waar je terecht komt te veroveren. Of jij je eilandbewoners slecht wilt behandelen of ze juist gelukkig wilt maken is helemaal aan jou.

De Nintendo DS versie zal gebruik maken van acht verschillende eilandomgevingen en tien verschillende wezens die je kunt trainen, zoals een koe of een aap. De wezens zul je onder andere kunnen besturen door het ingebouwde microfoon van de Nintendo DS. Over de PSP versie is nog niet veel bekend.

Beide versies zullen, anders dan het origineel, verschillende modi hebben. Naast de standaard single-player optie zijn er ook Creature Quest, Creature Pen en een multiplayer-modi genaamd Creature Battle. Ook zijn er een aantal mini-games gepland, zoals Creature Dance.

Het spel zal over honderden items en awards beschikken, welke door het spelen van de verschillende modi vrij gespeeld kunnen worden.

De eerste screenshots van de Nintendo DS versie kan je hier vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • vet! black & white was een cool spel op de pc, en de screens zien er op zich best mooi uit aangezien het nog hele vroege screen zijn^^

 • Deze screens laten ook meteen zien wat de Nintendo DS aankan.  Opzich wel mooie screens, maar natuurlijk niet eens in de buurt van de pc versie.

  Ik denk dat de PSP daar meer in de buurt komt, aangezien die toch wat betere graphics heeft, maar dat zal wel weer niet te besturen wezen.  In dat geval lijkt de DS het beste uit de ronde te komen. • Black & White op de DS… cool!

 • zal vast wel niet eerder in de winkels liggen dan 2007 of 2008 :)  als er iets vaak uitgesteld word dan zijn het wel de black and white spellen

 • Ik dacht meteen aan de stylus, die je nu kan gebruiken dmv commando's wat je bij de pc versie met je muis deed nu met de stylus. Denk dat dat een hele handige manier zal zijn en hele leuke manier voor gameplay

 • Voor de DS lijkt tie me het geschiktst

 • Op PSP lijkt ie me het mooist=)..En het vetst..

 • cartmen verdedigt de psp waar het maar kan, slim hoor zeggen dat iets het vetst is als je het nog nooit gespeeld hebt (plus het feit dat het een muisgeorienteerde game is)

 • De screens zien er echt goed uit voor een DS spel. :O

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren