1. Virtua Tennis komt naar de PlayStation Portable

Virtua Tennis komt naar de PlayStation Portable

Sega heeft aangekondigd dat er een Virtua Tennis deel naar de PlayStation Portable komt. Het spel, wat de naam Virtua Tennis World Tour draagt, bevat drie spelmodi: World Tour, Exhibition en Tournament. Je kunt uit de beste spelers van de wereld kiezen of je eigen speler aanmaken. Je eigen speler kan je voorzien van allerlei leuke kleding en accessoires naar mate je meer geld verdient.

De tennisbanen bestaan uit "hard court", gravel, gras en kunsttapijt. Vind je in je eentje spelen niet leuk? Gelukkig is is het in Virtua Tennis World Tour mogelijk om met maximaal vier spelers tegen of met elkaar te spelen. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Conkert Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Roy Abbink. Op het moment van schrijven ben ik 23 jaar en woonachtig in Leeuwarden. In deze stad studeer ik 'Communication & Multimedia Design' aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Mensen kennen mij mogelijk van InsideGamer (waar ik dezelfde nicknaam heb). Ik werk bij InsideGamer als ontwerper en af en toe schrijf ik ook nog eens een stukje.

Reacties

 • Kan bets chill worden

 • de psp begint steeds meer games te krijgen, virtua tennis is volgens vele de beste tennisgame ooit.

 • COOL!!!  het ziet er alleen veel minder uit dan de Dreamcast versie (deel1 en 2) uit 2000, sterker nog, ik vind dit 1 van de leljikste PSP games tot dusver…… :(  maaarrrr het blijft cool! :)


 • ja samen met top spin het beste tennis spel, ik ben benieuwd

 • Ik vond Top Spin voor de Pc bagger en Virtua Tennis voor de pc super cool…

 • maakt me niet uit hoe duur d PSP wordt ik ga hem kopen als ie uit is want het is gewoon de beste portable ooit dat lijkt me duidelijk want die DS is gewoon het zelfde als die domme game boys dus PSP RULES!!!

 • Ik wil meer screens, want die van nu zijn nog neit echt overtuigend. Wel goed nieuws, though. Lijkt me erg cool.

 • Virtua Tennis + tennis 2k2 zijn beste tennis spelen ooit!!!!  dit is echt super:P:P

 • Dit is erg goed nieuws!!!  Heb me bijna arm staan spelen door al die guldens en later euro's in de arcade hallen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren