1. World Championship Poker 2 aangekondigd

World Championship Poker 2 aangekondigd

Crave Entertainment heeft vandaag bekend gemaakt dat zeven professionele pokerspelers zullen meewerken aan de ontwikkeling van World Championship Poker 2. De opmerkelijke vertoning en speelstijl van Howard Lederer, Greg Raymer, Clonie Gowen, Amri Vahidi, Paul Darden, Robert Williamson III en Matt Savage zullen in het spel verwerkt worden.

Ontwikkelaar Point of View heeft gekozen voor een geavanceerde singleplayer modus. Het is de bedoeling dat je jezelf opwerkt vanuit de plaatselijke kroeg tot aan de wereldtop. De winst kun je investeren, maar op een slechte dag kun je dit alles net zo snel weer kwijtraken.

In de herfst van dit jaar zal het spel op de PlayStation 2 en Xbox verschijnen. Voor de PlayStation 2 kan gebruik gemaakt worden van de EyeToy USB Camera, waarmee je de tegenstander kunt zien terwijl je speelt. De Xbox versie zal tevens speelbaar zijn via Xbox Live.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • eerste

  • tweede:P

    maja boeie wie intreseert da spel nouw

  • Whoa hier wacht ik al jaren op. Weg met Zelda. Ik ga deze kopen

  • p0ker op Eurosport vind ik wel altijd mooi om te zien, en die film Rounders is ook gweldig, en www.starpoker.com is een leuk online spel, maar om er nou een game van te maken?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren