1. Xbox versie Half-Life 2 speelbaar op de E3

Xbox versie Half-Life 2 speelbaar op de E3

Via een nieuwsbericht op Steam is bekend gemaakt dat er twee versies van Half-Life 2 op de E3 te vinden zullen zijn.Ten eerste zal de Xbox versie van Half-Life 2 te zien en zelfs te spelen zijn op de E3 beurs. Verder werd ook bekend gemaakt dat Half-Life 2 nog voor het einde van de zomer in de VS in de winkel zal liggen. Er ging nog wat geruchten dat Half-Life 2 op de Xbox 360 zou verschijnen, maar dat gerucht kan nu dus van tafel geveegd worden.

Fans van de PC versie van Half-Life 2 kunnen ook geluk niet op want de uitbreiding van het spel, The Lost Coast, zal ook te zien zijn op de E3 beurs in Los Angeles. The Lost Coast is een manier voor Valve om de Source-technologie zo optimaal te laten werken. The Lost Coast is alleen beschikbaar via Steam, en als Half-Life 2 bezitters aan bepaalde eisen voldoen zal de uitbreidingzelfs gratis aangeboden worden via Steam.

Naast de PC uitbreiding en de Xbox versie is Valve ook nog bezig met een andere PC uitbreiding, Half-Life 2 Aftermath. Hier zijn echter nog geen details voor vrijgegeven. Op het moment is het echter nog onduidelijk wie Half-Life 2 voor de Xbox zal uitgeven, vanwege de rechtzaak van Valve tegen Vivendi Universal. Daarin werd bepaald dat Vivendi Universal na een bepaalde datum geen Half-Life producten meer zal uitgeven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Hehe, hier worden 2 dingen door elkaar gehaald:  The Lost Coast - Een paar levels waarin men de \\\"true\\\" power van de ATI kaartjes en de Source engine wil laten zien en die een monster pc nodig zal hebben om goed te draaien. Dit zijn op zichzelf staande levels die verder niks met Half Life 2 te maken hebben. Als men voldoet aan bepaalde (hardware) eisen krijgt men deze gratis via steam.

  (dus niet een uitbreiding op Half Life 2, gratis en niet in de winkels)  Aftermath - De uitbreiding van Half Life 2. Pakt het verhaal op waar Half Life 2 ophield en zal (waarschijnlijk) alleen via steam worden verkocht. Maar dat is nog niet zeker.  Trouwens, voor zover ik weet is de rechtzaak tussen Vivendi en Valve geschikt en dus afgelopen. De uitgever is idd niet bekend maar de rechtzaak is klaar.


 • Je hebt helemaal gelijk :) Bron verkeerd geïnterpreteerd, heb het al aangepast.

 • we zijn allemaal mensen he ;)  just trying to help.

 • lijkt me niet echt boeiend om zo laat nog op de xbox te spelen..

 • Mij lijkt t juist gaaf, want ik heb geen pc meer. Is de XBOX versie even sterk kwa graphics als op de pc of hebben ze moeten inhouden?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren