1. Dat ene lijstje...

Dat ene lijstje...

Ik doe het elk jaar weer, zij het denkbeeldig of ook daadwerkelijk neergeschreven, zwart op wit. Ik heb het natuurlijk over mijn aankooplijstje, en wellicht is dat het meest irritante object voor mij dat bestaat. De reden? Ik kan me er niet aan houden. Zoals vele lezers ben ook ik immers een fervent en fanatiek gamer die al ruim een decennium knoppen ramt, joysticks draait en games speelt totdat ie erbij neervalt. Maar elke gamer moet zijn jaarlijkse voeding binnen krijgen, en ook ik ben iemand die graag zijn centjes over de toonbank smijt, vaak vrij letterlijk.

Nu heb ik ook dit jaar weer een lijstje gemaakt met de games die ik in 2011 nog verder wil gaan aanschaffen, de lijst is als volgt:

3DS

- The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

- Shinobi 3D

- Metal Gear Solid: Snake Eater 3D

- Resident Evil: Revelations

- Resident Evil: The Mercenaries 3D

PlayStation 3

- Deus Ex: Human Revolution

- The Elder Scrolls V: Skyrim

- Uncharted 3: Drake's Deception

- inFamous 2

- Rage

- Call of Duty: Modern Warfare 3

- Battlefield 3

- Dark Souls

Xbox 360

- Gears of War 3

- Forza Motorsport 4

Dus, zoals je ziet een aardig waslijstje, en prijzig, gezien ik al een hele lading vol games in het eerste kwartaal van dit mooie jaartje heb gekocht. En dus heb ik jullie mening nodig, welke van de bovenstaande titels zou ik best wel eens kunnen laten vallen? En daarbovenop, hoe ziet jullie "vervroegde Sinterklaaslijstje" van het jaar 2011 er dan uit?

Dit artikel delen

Over de auteur