1. And I´m like.... WHAT THE F*CK?!

And I´m like.... WHAT THE F*CK?!

Trophyhunten is leuk, vind ik persoonlijk uiteraard. Er zijn genoeg mensen die een hekel hebben aan deze personen. Duiven schieten in GTA IV, een spel als Demon's Souls vier keer uitspelen om aan die platinum te komen. (Eigen ervaring) Trophyhunten is leuk, ja, ik kick op dat *pling* geluidje nadat je weer iets hebt gehaald. Naar mijn mening heb ik ook het idee dat ik gewoon (bijna) alles heb gedaan wat er in een spel te doen valt! Uiteraard kun je Trophyhunten ook té serieus nemen.

Ik was laatst na een lange periode weer eens op trophyhunter.nl geweest. Uiteraard voor de grap hoe ik er voor sta en hoe anderen het doen. Ik ben een redelijk fanatiek hunter. Dit is pas later begonnen toen de Trophies er al waren. Verduidelijking: Ik heb de PS3 gewoon vanaf het begin. Trophies werden geiïntroduceerd rond 30 Juni 2008. Nu zitten we in 30 Mei 2011. In deze periode, met een tussenperiode van een half jaar ivm YLOD >.> Heb ik 1214 trophies bij elkaar gesprokkeld. Still counting uiteraard:

Platinum: 17

Goud: 64

Zilver: 224

Brons: 899

Dit is wel netjes. Nou is er een zekere meneer Hakoom. Deze beste man heeft in dezelfde periode als mij ook Trophies gehunt. Ik weet niet wat meneer Hakoom in het dagelijks leven doet maar het is zeker niet Fulltime werken. Even de stats op een rijtje voor de grap:

Hakoom:

Platinum: 197

Goud: 793

Zilver: 2309

Brons: 7176

Dit heeft hem gebracht to Level 41 8%

Leuke stats, maar wat heeft meneer in het sociale/dagelijks leven bereikt. Eigenlijk... wil ik het simpelweg niet weten!

Wat ik wel leuk vind is om jullie reactie te horen hierop, wat jullie denken dat die kerel uitspookt en in hoeverre jullie eigenlijk voor die Trophies (of Achievements) gaan!

Dit artikel delen

Over de auteur