1. Alles Kan in Sport! Deel 6

Alles Kan in Sport! Deel 6

Langer, beter, intenser. Dat zijn de drie sleutelwoorden voor dit zesde deel van 'Alles Kan in Sport!'. Zoals jullie kunnen zien is dit met z'n 7 minuten 45 seconden de langste uit de reeks. Verder is ook het beeldkwaliteit flink verbeterd. Vanaf nu maak ik namelijk gebruik van Sony Vegas Pro 9 waardoor er zelfs de mogelijkheid is om nu het volledige scherm te gebruiken in Youtube! Ook de pixelrate is opgedreven, met 720px begin ik stilaan de HD-kwaliteit te ruiken. De muziek komt terug van mijn hand, dus ik ben benieuwd of jullie mijn muzieksmaak kunnen accepteren. Ik hoop het eigenlijk wel, want dit deel heeft zo'n 3 maanden in ontwikkeling geweest. Voordat ik met dit zesde deel begon wist ik namelijk niks van Sony Vegas Pro 9! Tutorials bekijken was dus toen de boodschap!

In dit deel kunnen jullie zien:

1) Dat Hitler en voetbalscheidsrechters duidelijk met elkaar verbonden zijn,

2) Dat euforie en ontgoocheling soms heel dicht bij elkaar ligt,

3) Dat wielrennen al vele doden heeft opgeleverd,

4) Dat ik enorm geraakt was door de dood van Wouter Weylandt, met als gevolg dat ik een samenvatting heb gemaakt als eerbetoon.

Enkele opmerkingen:

a) Zet het geluid van je computer maar weer op het luidste niveau, zodat jullie me luid en duidelijk kunnen horen.

b) Mijn speciale dank aan videofreak Kaoz omwille van z'n vele advies en aan 7threst (omdat hij een liedje voor mij wilde opzoeken). :)

Veel kijkplezier!

Link naar video

Dit artikel delen

Over de auteur