1. We're in H0llyw00d!

We're in H0llyw00d!

Toen ik vorig jaar rond deze tijd een weblog schreef, waren we net aangekomen in Los Angeles. Iedereen behalve ik moest direct na aankomst door naar een Kinect-evenement van Microsoft, om daar te ‘genieten’ van Cirque du Soleil. Geërgerd en vermoeid kwamen ze ’s avonds thuis van een paar uurtjes pure tijdverspilling, terwijl ik rustig op het terras van het prachtige uitzicht en het lekkere temperatuurtje had kunnen genieten.

Dit jaar nemen we een dagje extra om te acclimatiseren én we hoeven niet naar een of andere kermisvoorstelling van Microsoft. We zitten in dezelfde villa op de Hollywood Hills als vorig jaar en om jullie een glimp te geven van hoe we onze aankomst in Los Angeles gevierd hebben, hierbij een kleine fotoreportage.

Marco

Het zonnetje schijnt en met een graad of 23 is het goed toeven op ons terras, dus Marco maakt van de gelegenheid gebruik om onder het genot van een peukie lekker bij te bruinen. De komende dagen zullen we vooral binnen zitten, dus groot gelijk heeft ie!

Jelle

Jelle is de enige die wel wat te doen heeft, want hij heeft vandaag een speciaal pre-E3 evenement van Square Enix. Wat hij gaat doen weten we niet, dus jullie moeten het doen met de auto waarin hij is opgehaald bij onze villa. Op naar het onbekende…

Gerard

Arme Gerard moest vorig jaar het fort bewaken in Nederland. We hebben vaak aan hem gedacht en hij bleek zijn tijd goed te besteden, zo was in de E3-video’s van vorig jaar te zien. Dit jaar is onze rots in de branding van de partij, al heult hij veel met onze concullega’s van Gamer. Er is een beetje rivaliteit, dus we dagen Gerard constant uit voor een potje poolen. De arme jongen is inmiddels compleet uitgeteld van al die inmaakpotjes.

Chris

Voor mij is er eigenlijk maar heel weinig veranderd ten opzichte van vorig jaar. Dezelfde villa, hetzelfde uitzicht, dezelfde laptop… Het voelt als thuiskomen.

Oh, en waarom die foute cijfertjes in de titel? Dat is het wachtwoord van ons draadloze internet, alsof ze het speciaal voor ons gamers in l33ts34k gedaan hebben…

Dit artikel delen

Over de auteur