1. Leg die controllers weg, het is zomer

Leg die controllers weg, het is zomer

Mijne waarde dames en heren. De zomer is wederom aangebroken, en het is dus aan de tijd om uit je hol te kruipen, achter dat beeldscherm vandaan te komen, van die bank af te komen, en die controllers neer te leggen. Desnoods ga je buiten met de PlayStation Portable, iPhone of Nintendo 3DS zitten, maar laat dit heerlijke weertje niet aan je voorbij gaan. Er zijn zoveel toffe dingen die je kunt doen met dit prachtige weertje. Ga een eind zwemmen in de rivier of in het zwembad. Ga lekker door het bos fietsen, of onderneem iets leuks met je vrienden of vriendin, zoals een potje paintball, of desnoods klootschieten.

Maar ik ben hier natuurlijk niet om jullie dingen voor te schrijven. Ik wil namelijk het tegenovergestelde bereiken. Help elkaar de zomer door te komen. Laat mij eens weten wat jullie zoal gaan doen in dit prachtige weer.

Wellicht een leuk idee om hier bij de comments te laten weten wat jullie allemaal in deze heerlijke zomervakantie gaan uitvoeren. Wordt het een weekje Frankrijk? Een weekendje zee? Ga je lekker die ene game kopen die je al zo lang wil? Wordt het een bruint tintje op de huid branden? Of kom ik je misschien wel tegen op de Gamescom 2011 in Keulen? Je kunt het zo gek niet bedenken. Laat mij eens weten wat voor een epische dingen jullie zoal gaan doen de komende weken.

Dit artikel delen

Over de auteur