1. Feestje!

Feestje!

Al heel mijn leven ben ik een groot fan van harddance muziek. Vroeger was dat jumpstyle, momenteel is dat vooral Hardstyle en Hardcore. Ik luister al sinds mijn vroege jeugd naar deze aparte muziekstijl, en ik ben er nog steeds helemaal verslaafd aan. Deze muziek geeft mij kippenvel, kan me uit mijn dak laten gaan als geen ander en geeft me een fijn gevoel in mijn maag.

Sinds dit jaar ga ik ook naar Hardstyle festivals. 2 maanden geleden ging ik naar het hier in België wel bekende Bassleader, en die dag ga ik nooit meer van mijn leven vergeten. Afgelopen zaterdag heb ik mijn 2e Hardstyle festival mogen meemaken: Last World - The Rising 2011. Die sfeer daar was echt ongelooflijk, en ik heb dan ook veel werk gestoken in het maken van een aftermovie met video's en plaatjes uit eigen archief. Let wel, er zijn een paar foto's toegevoegd die ik niet zelf heb genomen.

Graag wilde ik dit met jullie delen om jullie feedback of complimenten te horen. Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik een video maak en upload. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=LnkSwQuwv3g

Dit artikel delen

Over de auteur