1. Multi VS Single

Multi VS Single

Damn wat speelt de multiplayer mode in deze game weer goed (Call of Duty). Hmmm... nog één match spelen en ik ga weer een rank omhoog :) Oeh wat groeit mijn backlog van ontzettend vette singleplayer games :(

Iets wat velen van jullie waarschijnlijk net zoals mij wel eens ervaren. De multiplayer modes in bepaalde games zijn zo ontzettend tof dat je eigenlijk niet meer toekomt aan nog een playtrough van Mass Effect 2, Het rippen van ledematen in Dead Space of simpelweg de singleplayer van Black Ops. Ik maak dit log eigenlijk voor mezelf en de mensen die net zoals ik er hetzelfde over denken! Vanaf vandaag heb ik een nieuwe (semi-offline) gamertag aangemaakt (silver account) zodat ik mijzelf eigenlijk verplicht om in m'n 3 weken vakantie eindelijk eens door die ontzettende pile of backlog te werken. En daarmee focus ik mij dus vooral op al die ontzettend toffe singleplayer momenten die nog op mij zitten te wachten. Ik heb de afgelopen jaren mijn focus teveel op multiplayer gezet en dit gaat vanaf nu weer veranderen in singleplayer!!! Back to basics people :)

Ik irriteer mij er soms teveel aan dat ik zo weinig nog de nadruk op singleplayer leg terwijl ik vroegah uren lang achter me Ps1 kon zitten om eindelijk eens na de volgende FF7 disc te komen. Toen was het verhaal in een game zoals Zelda nog wat mij gewoon aandreef om die volgende dungeon te verkennen. Niet ranks, achievements, trophies of andere mate van digitale e-penis opbouwen! I'm ready for a hell of a ride!!!

Game on!

Ps; Ohja, add me on Xbox-live voor een praatje :P

Gamertag; ThePhenomenonNL

Dit artikel delen

Over de auteur