1. George A. Romero komt met zombie-spel City of the Dead

George A. Romero komt met zombie-spel City of the Dead

De maker van de klassieke horrorfilm Night of the Living Dead, George A. Romero, kondigt samen met ontwikkelaar Kuju Entertainment en uitgever HIP Interactive het zombie-spel City of the Dead aan. Tom Savini, bekend van de film From Dusk Till Dawn, zal één van de stemmen in gaan spreken.

City of the Dead begint wanneer vier overlevenden erin slagen om een stad vol zombies te ontvluchten per helikopter. Wanneer ze het nabije eiland Isla Mortal bereiken, wordt hun helikopter verwoest en moeten zij per voet verder. Wat ze niet weten is dat het eiland de basis is van een geheime militaire installatie en dat het eiland ook wordt overspoelt met zombies.

Met zowel traditionele en futuristische wapens is het aan jou om deze "walking dead" uit te roeien. Het spel zal zowel een split-screen co-op modus, een party-modus en een online modus voor maximaal vier spelers krijgen. In de online modus zul je overigens zowel als mens of als zombie kunnen spelen.

HIP Interactive zal de eerste versie van City of the Dead volgende week achter gesloten deuren laten zien op de E3. Het spel zal verschijnen voor de PC, PlayStation 2 en Xbox in het eerste kwartaal van 2006.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • klinkt goed !

 • klinkt als het plot van de film dawn of the dead maar dan net iets anders en die zombies en omgevoing zien er ook zo uit…

 • Klinkt lekker, lijkt me lekker :D  Alexz

 • ziet er leuk uit

 • RE4 ziet er beter uit

 • Geplaatst op 12 mei 2005 om 07:12

  klinkt als het plot van de film dawn of the dead maar dan net iets anders en die zombies en omgevoing zien er ook zo uit…

  Zal wel komen omdat het door George A.Romero is gemaakt, mister Zombie himself.


 • zie er slecht uit rea4 is 10 x zo goed

 • Tja, het zijn nog screens hé?

  Dus om nou al gelijk daarover te gaan oordelen….

  Maargoed, klinkt als een kruising tussen Resident Evil 4 en elk willekeurig ander deel van dezelfde serie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren