1. Twee nieuwe PSP spellen van SOE

Twee nieuwe PSP spellen van SOE

Sony Online Entertainment (SOE) heeft twee nieuwe spellen voor de PSP aangekondigd. De spellen zijn getiteld GripShift en FRANTIX

Gripshift wordt een spel dat nog niet in te delen is bij een genre. Het wordt een combinatie van stunten en puzzels oplossen in een race omgeving. Zes personages, die ieder een eigen voertuig hebben, moeten zich door meer dan honderd verschillende levels werken, waar het oplossen van de puzzels het level tot een goed einde kan brengen. Door de draadloze mogelijkheden van de PSP is het mogelijk om het spel met vier spelers tegelijk te spelen.

Ook FRANTIX richt zich gedeeltelijk op het puzzel genre. Het spel zal volgens Sony de eerste “Character-based 3D puzzle-solving adventure” op de PSP worden. Het spel zal bestaan uit minstens 150 levels die allemaal vol zitten met monsters, obstakels en power-ups

Beide spellen zullen te zien zijn op de E3 van volgende week.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • kunnen best leuke titels zijn.

  Sony online maakt over het algemeen best goede games.

 • Leuk dat Sony ervoor kiest vooral puzzelspellen op haar handheld uit te brengen, dat zijn toch de leukste spellen voor onderweg.  Anderzijds is het ook wel logisch met die beperkte batterijduur van het apparaat. Een 60 fps racegame vreet natuurlijk veel te snel de energie leeg.

 • Lijkt me wel vet..Vooral die Gripshift

 • Na het zien van de eerste screenshots, bagger imo…

 • Nou niet echt speciaal…

 • Screenshots moet je ook in beweging zien..

 • screens zijn matig (vooral van Gripshift), maar het zijn iig weer wat originele psp games…

 • Gripshift wordt een spel dat nog niet in te delen is bij een genre. Het wordt een combinatie van stunten en puzzels oplossen in een race omgeving.  puzzle racer misschien? :P  verder klinkt het wel interessant omdat sony ze zelf maakt.


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren