1. Jelle's Adventure 11 juli 2011

Jelle's Adventure 11 juli 2011

Het is misschien een beetje raar, maar ik ben dol op de maandag. Het heeft te maken met mijn werk, waar ik stiekem verliefd op ben. Begrijp me niet verkeerd, ik geniet van het weekend en kom lekker tot rust in een vakantie, maar ik vind het nooit erg om weer aan de slag te gaan.

Het enige wat ik jammer vind is dat het niet echt een spannende week wordt. Nieuwe games zijn er nauwelijks en het is op kantoor met Chris op vakantie behoorlijk rustig. Wat dan wel weer tof is, is dat we druk bezig zijn met de toekomst. Vandaag kruip ik met Kris in de studio om het te hebben over de nieuwe website. Op dit moment weet ik nog niet wat we daar precies gaan bespreken, maar het zou goed kunnen dat in de video de eerste beelden van IG 4 aan het publiek worden getoond.

Overigens is er al een member die de preview heeft gezien. Afgelopen vrijdag was Tidow op kantoor om het te hebben over SSX. Hij is namelijk als grootste SSX-fan naar Vancouver gegaan om de game te bekijken en in een video heeft hij zijn ervaringen met ons gedeeld. Die video komt met een geschreven tekst ergens deze week online. Zijn komst was ook een goede test om te kijken hoe een member zou reageren op de nieuwe website en gelukkig was zijn reactie positief. Laten we hopen dat hij niet de enige gaat zijn!

Ook staat deze week in het teken van voorbereidingen. We hebben op dit moment heel wat leuke contentplannen lopen, die we volgende week in een soort IG-lab willen gaan publiceren. Dit met de gedachte dat de bezoekers ons kunnen vertellen wat en wel en wat niet werkt, om vervolgens met de succesvolle onderdelen door te gaan met de nieuwe website. De week gaat een combinatie worden tussen geschreven en video content.

Dat zijn de dagen op kantoor. Tijdens de uren dat ik thuis ben, zit ik weer helemaal in Call of Duty. Door de gamedroogte ben ik na de komst van Annihilation weer helemaal in to Call of Duty: Black Ops. Ik heb de multiplayer rond release redelijk veel gespeeld, maar niet genoeg om te ‘Prestigen’. Daar is nu een einde aangekomen. Eindelijk heb ik zo’n stom icoontje voor mijn naam staan en ben ik weer druk bezig nieuwe wapens en Pro Perks aan het vrijspelen. Daarbij is de M14 op dit moment een favoriet. Het is een verademing op de praying and spraying-tactiek die ik normaal gebruik.

Goed, dat is het voor nu. Tijd voor een lekkere dag werk, waarbij er overigens ook nog aandacht is voor het aankomende Call of Duty XP-event.

Dit artikel delen

Over de auteur