1. [Waargebeurd] Gamesjacht!

[Waargebeurd] Gamesjacht!

Natan en zijn moeder zijn op gamesjacht in Dordrecht. Zijn broertje Wapper vindt het maar niets en besluit thuis te blijven. De Daalder gemeenschap moet immers verder uitgebreid worden.

Stoere Guido zit op een hekje en kijkt toe hoe Natan zijn moeder overtuigt om Call of Duty te kopen. Natan was immers bijzonder onder de indruk van Bioshock en bedacht zich dat Call of Duty ook zomaar in de smaak kon vallen. Na twee trekjes drukt Guido zijn peuk uit en loopt op Natan's mam af. Een klein beetje rook komt nog uit Guido's mond.

"Hey milf", klinkt het door de Bart Smit. Natan schrikt en spring direct voor zijn moeder. Hij pakt zijn Light Saber en spring op een my little pony. De aanval wordt direct ingezet, maar Guido laat zich niet zomaar blokkeren. Hij wuift met zijn handen en geeft - net voordat hij geraakt wordt door het zwaard - een signaal af aan een groepje jongeren die buiten staan.

*SMACK*, het rubberen zwaard ramt zich met groffe snelheid tegen Guido's teen.

Op dat moment start de slowmotion. De Bart Smit lijkt wel een scene uit de Matrix.

Bart Smit medewerker Dural ontkent elke betrokkenheid, draait zich om en doet zijn best om Ldawg een PS3 aan te raden. Ldawg kijkt er nogal afzichtelijk bij.

Mehmet vindt overigens al die herrie maar niets. Hij klapt zijn Nintendo DS (met Pokemon) hard dicht en loopt de Bart Smit uit. Bij het verlaten van de winkel roept hij nog: "Ik ben een Super gamer van de Dordrecht en laat mij niet storen!".

Terug naar het gevecht. Guido schreeuwt het uit en grijpt naar zijn teen. Karel maakt vakkundig een knoop in de zojuist gevulde condoom, rits zijn broek dicht en gooit de gevulde comdoom achteloos weg. Hij snelt Guido te hulp. Monniejj blijft hulpeloos achter. Karel schreeuwt: "Een milf als die van Natan moet beschikba.."*SMACK* de gehele hersenpan van Karel eraf geslagen. Natan liet duidelijk niet over zich heen lopen.

De herseninhoud en sappen van Karel lagen overal verspreid. De gehele collectie Lego lag vol en ook de enorme my-little-pony schappen zaten vol met drap. Als store manager was dit het teken om in te grijpen en dat is dan ook hetgeen Sadist deed. Zijn ervaring met Dead Rising kwam nu mooi van pas. Sadist schraapte zijn keel en riep: "Mensen, mensen, kunnen we niet vredig met elkaar omgaan?". Ergens wist Sadist ook wel dat dit niet ging helpen.

De volgende lading jongeren kwam al aanstormen. Het waren Chiz, Ralph, Mortal Marcel en JJ.

Ze zagen er woedend uit. Dorstig naar de moeder van Natan. Hoewel, JJ keek meer naar Natan dan naar de lekkere milf. De snelheid was er niet minder om. Voordat je "Fuck you dolphin" kon zeggen stonden ze voor de Bart Smit.

Maar, toen gebeurde het. Bloten poten Peter sprong voor de ingang van de Bart Smit. "YOU SHALL NOT PASS!" gierde er met een rauwe grunge-stem door de Bart Smit.

De groep stond direct stil en het enige geluid wat te horen was, was het gehuil van Guido die zijn teen vasthield.

Aangetrokken door het rauwe geluid kwam Metallitia de hoek om zetten. Hij bemerkte al vrij snel dat AJBuwalda niet degene was die het rauwe geluid voortbracht. Je zag zichtbaar dat hij zijn maat miste. Onverwachts bleek Metallitia echter een stempel te gaan drukken op dit verhaal. Zijn vriendelijke gedrag sloeg namelijk om. Hij pakte een gummyknuppel en sloeg 7th, Chiz, Ralph, Mortal Marcel en JJ dood.

ON-BE-GRIJ-PE-LIJK!

Sadist had inmiddels een speelgoedknuppel gevonden (Dead Rising style!) en sloeg hier Metallitia mee op zijn rug. *PIEP PIEP* klonk het door de verlaten Bart Smit.... *PIEP PIEP*

Sindsdien hebben we niets meer van Mehmet vernomen. Het vermoeden gaat dat Mehmet niet door gegaan is met Pokemon, maar stiekem de situatie heeft gadegeslagen.

Mocht je afvragen hoe het met Natan en zijn moeder is afgelopen, bel hem even...

Hij zit waarschijnlijk nu Bioshock te spelen. Bijkomend van de schrik.....

Dit artikel delen

Over de auteur